Vallformosa s'emporta 5 medalles al Concours Mondial de Bruxelles

Cultivare Negre (Medalla d’or), Masia Freyé Parellada Muscat (Medalla de Plata), Vallformosa Col·lecció Brut Reserva (Medalla de plata), Vallformosa Origen Brut Rosé (Medalla de plata) i la Plume de Mistinguett (Medalla de plata) han obtingut medalla en el Concours Mondial de Bruxelles 2020

Els millors vins del Penedès; 35 medalles per 23 cellers

| 15/09/2020 a les 11:59h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Concours Mondial de Bruxelles, Vallformosa
Imatge il·lustrativa
Vallformosa s'ha emportat 5 medalles a la 27ª edició del Concours Mondial de Bruxelles 2020 celebrat del 4 al 6 de setembre a Brno a la República Txeca. Els vins Cultivare Negre 2016 (Medalla d’or) i Masia Freyé Parellada Muscat 2019 (Medalla de plata) junt amb els escumosos Vallformosa Col·lecció Brut Reserva 2018 (Medalla de plata), Vallformosa Origen Brut Rosé 2018 (Medalla de plata) i la Plume de Mistinguett (Medalla de plata) han obtingut el reconeixement dels professionals. 

Marta Vidal, CEO de Vallformosa, celebra aquest reconeixement i destaca que “reafirma la nostra labor apostant pels viticultors, l’agricultura ecològica i sostenible i la millora enològica constant”

Seguint les normes sanitàries vigents, els organitzadors van portar a terme els tres dies de degustacions amb una professionalitat impecable. Es van aplicar estrictes mesures de seguretat en tots els aspectes de l’esdeveniment, des de la disposició de les taules, les regles de servei del vi i la desinfecció del material fins la limitació de moviments a la sala de tast segons podem llegir en el comunicat enviat per a l’organització. El país amfitrió va demostrar extrema precisió, eficiència i competència en la preparació de l’edició d’enguany del Concours Mondial de Bruxelles.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"