DO Catalunya

La DO Catalunya, amb l'estrena del documental Free Away, amb Carme Ruscalleda

El documental s'estrenarà al festival de San Sebastián el pròxim 24 de setembre

Les denominacions d'origen de Catalunya inicien la verema

| 14/09/2020 a les 19:29h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, Free Away de Carme Ruscalleda

La DO Catalunya col·labora amb aquest documental produït per Festimania i protagonitzat per Carme Ruscalleda, una de les principals figures de l’alta cuina, i la dona cuinera amb més estrelles del món.
 
La premier de “Free Way” serà el proper 24 de setembre al Festival de San Sebastián que, tot i adaptar l’edició d’enguany als requeriments sanitaris establerts pel Covid19, se celebrarà del 18 al 26 de setembre a Donosti.
 
Es tracta d’un film d’Àngel Parra, produït per Pedro Peira (Festimania). En el documental, el xef Raül Balam, que actualment està al capdavant d’un restaurant amb dues estrelles Michelin, segueix els passos del seu referent en el sector i que a més, és la seva mare: Carme Ruscalleda, una de les millors xefs del món.
 
La figura de la Carme Ruscalleda està lligada, sens dubte, a la posada en valor dels productes de proximitat. D’aquesta manera, els vins de la Denominació d’Origen Catalunya encaixen amb les seves reflexions i opinions. Es tracta d’un documental de gran projecció, ja que la distribució prevista contempla gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals.
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"