Cicle de concerts a peu de vinya a Jean Leon

La nova experiència ‘Entre Copes’ inclou un tast a l’aire lliure dels seus quatre vins de finca

Cinc periodistes gastronòmics recomanen cinc vins negres amb DO Penedès

| 12/09/2020 a les 10:33h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Gastronomia, Jean Leon
Imatge il·lustrativa
El celler Jean Leon us proposa música en directe a peu de vinya,, al cor del Penedès, durant aquest mes de setembre. La terrassa del seu Wine Bar es converteix així en l’escenari d’un cicle de concerts on gaudir del paisatge del Penedès tot degustant els vins Jean Leon i una selecció d’aperitius elaborats amb productes de proximitat.

Els concerts van a càrrec dels artistes Nil Colomer, DJ Delapierre, Eva i Barbarito, Set de Rumba, Alba Villanova, Trifasicambgel i Escarteen Sisters i se celebren els divendres i dissabtes al vespre, a les 19 hores. L’accés és gratuït. A banda del cicle de concerts, els amants del vi també poden gaudir d’una copa de vi en qualsevol altre moment, ja que el Wine Bar obre cada dia a les 12 del migdia fins a les 18h de dilluns a dijous i fins a les 21h els divendres. Els dissabtes obre de 12h a 14:30h i de 18:30h a 21:30h, mentre que els diumenges ho fa només en horari de matí.

Jean Leon posa l’accent durant aquest mes de setembre en les activitats a l’aire lliure. L’època de verema és un bon moment per gaudir de les vinyes del Penedès, ja sigui amb un passeig amb bicicleta, patinet elèctric, segway o marxa nòrdica. La nova experiència ‘Entre Copes’ permet descobrir la fascinant història de Jean Leon a través de la visita al celler i les vinyes i un tast a l’aire lliure dels 4 vins de finca: Jean Leon Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva, Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva, Jean Leon Vinya Palau Merlot i Jean Leon Vinya Gigi Chardonnay.

Com a activitat gastronòmica, Jean Leon proposa el taller de paelles, una divertida experiència perquè els visitants aprenguin a elaborar aquest plat típic mediterrani per gaudir-lo en companyia, a més de diferents experiències culinàries elaborades per xefs locals amb productes de proximitat.

El celler Jean Leon se suma a la proposta d’Enoturisme Penedès i ofereix al personal sanitari una visita gratuïta com a mostra d’agraïment per haver estat en primera línia durant la pandèmia.

Per reservar una visita o experiència, cal enviar un correu electrònic a visitas@jeanleon.com o trucar al 93 817 76 90.
 

CELLER JEAN LEON
Château Leon s/n
08775 Torrelavit (Barcelona)

Experiències i botiga:
De dilluns a divendres de 10h a 18h
Dissabtes, diumenges i festius de 10h a 15h

Jean Leon Wine Bar:

De dilluns a dijous de 12h a 18h
Divendres de 12h a 21h
Dissabtes 12h a 14.30h i de 18.30h a 21.30h
Diumenges i festius de 12h a 14.30h

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"