Vins catalans - novetats

Cellers Domenys presenta Ànima Nua Cor Viu, la primera gamma de vins ecològics de Domenio Wines

Cellers Domenys incorpora al seu catàleg de producte els primers vins ecològics, Ànima Nua Cor Viu, emparats per la DO Conca de Barberà

| 10/09/2020 a les 10:07h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Ànima Nua Cor Viu, Cellers Domenys
Imatge il·lustrativa
El catàleg de vins i caves de Domenio Wines de Cellers Domenys s’amplia amb la incorporació dels primers vins ecològics, Ànima Nua Cor Viu. Es tracta de la primera gamma de producte que compta amb l’etiqueta Eco·Orgànic i que, emparat sota la DO Conca de Barberà, està avalada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Aquest organisme certifica que els Ànima Nua Cor Viu han estat produïts seguint les normes de l’agricultura ecològica i han estat controlats en tot el procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Els vins han estat elaborats amb les varietats autòctones macabeu i parellada pels blancs, i ull de llebre pels negres. Amb la presentació d’aquest nou producte, Cellers Domenys deixa palès el seu compromís amb el territori i amb una línia de producció sostenible i responsable amb el medi ambient. L’objectiu de Cellers Domenys és produir vins que, fidels amb la seva història, transmetin l’essència dels camps per tal d’encarar un futur sostenible.

Els blancs són vins expressius, sedosos i agradables amb notes a fruites blanques d’os. Els negres, per la seva banda, són profunds, enèrgics i persistents amb un esclat intens de fruites com la cirera i la grosella.

El reconeixement de la Denominació d’Origen Conca de Barberà per aquests nous productes posa de manifest, un cop més, la tasca dels pagesos i pageses socis i sòcies de Cellers Domenys, l’equip humà de la cooperativa i l’estructura tecnològica i d’assessorament que permeten optimitzar al màxim la gestió i control tècnic dels processos de producció. L’aposta per la innovació, dinamització dels mercats i actualització dels productes permet assolir grans avenços i realitzar aportacions al sector vitivinícola del territori.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"