La DO Terra Alta crea una borsa de treball per pal·liar els efectes de les possibles quarantenes

Una borsa solidària de treball ajudarà als cellers dvant possibles quarantenes per la Codiv-19

La Taula d'Enoturisme de la DO Terra Alta comença a treballar per millorar l'oferta i atreure més visitants a la comarca

| 07/09/2020 a les 12:43h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta, Borsa de treball pel covid-19, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
Unsplash
La DO Terra Alta ha creat una borsa de treball per ajudar als seus cellers durant la verema davant la possibilitat que algun d’ells es vegi amb l’obligació de tancar les seves instal·lacions o perdre temporalment una part de la seva plantilla per una quarantena, ja sigui per contagi o contacte amb un positiu per la Covid-19.  
 
Els mesos de verema són estratègics per als cellers, possiblement els més importants de l’any, i davant la possibilitat que alguns d’ells puguin veure afectada la seva plantilla a conseqüència de la crisi sanitària, sigui per malaltia o per complir amb els protocols de seguretat, des de la DO Terra Alta s’ha decidit crear aquest banc de recursos, tant personals com tècnics per tal de donar tot el suport possible als cellers.  
 
La borsa tindrà un caràcter solidari i es formarà amb la col·laboració dels cellers que vulguin formar-ne part de forma desinteressada. Aquests cellers podran oferir personal o mitjans tècnics als cellers que hagin de confinar-se o tancar les seves instal·lacions per un cas de coronavirus, tancaments que poden arribar a ser de fins a 14 dies per les mesures de prevenció. 
 
La mesura va ser aprovada amb un consens total per part dels membres que conformen la junta del Consell Regulador i s’activarà al llarg d’aquesta mateixa setmana per tal de poder assistir a qualsevol celler que ho necessités de manera immediata.  

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"