Raventós Codorníu renova el seu comitè de direcció

La companyia ascendeix a Teresa López i incorpora a Imma Santisteban per potenciar les àrees de recursos humans i digital

Sergio Fuster serà el nou director general de Raventós Codorníu

| 07/09/2020 a les 08:35h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Imma Santisteban, Raventós Codorníu, Teresa López
Teresa López és Enginyera Agrònoma, Llicenciada en Tecnologia d'Aliments i MBA per ESADE Business School.
Teresa López és Enginyera Agrònoma, Llicenciada en Tecnologia d'Aliments i MBA per ESADE Business School.
Raventós Codorníu ha aprovat la incorporació al seu Comitè de Direcció de dos nous perfils que van en la línia de el pla estratègic de la companyia, que aposta pel valor de les persones i el de la transformació digital.

Teresa López, per la seva banda, responsable de Recursos Humans, assumeix la posició de Direcció de Recursos Humans. D'altra banda, amb l'ambició d'accelerar el negoci en el món digital, s'incorpora també a l'Comitè de Direcció Imma Santisteban en la posició de Directora Digital. Els principals objectius de la seva arribada passen per integrar tots els canals digitals en una única àrea de negoci i accelerar la quota digital de Raventós Codorníu a escala mundial.

Teresa López és Enginyera Agrònoma, Llicenciada en Tecnologia d'Aliments i MBA per ESADE Business School. Es va incorporar a Raventós Codorniu a 2008 després de passar per multinacionals líders de gran consum (Unilever, Danone i Mondelez). Posseeix gran experiència en àrees de negoci i en els últims cinc anys ha ocupat posicions d'alta responsabilitat en Recursos Humans impulsant fonamentalment els reptes de transformació de la companyia. Recentment ha cursat el programa Promociona per a dones en l'alta direcció (ESADE-CEOE) i ha aconseguit per Raventós Codorníu el premi LinkedIn 2019 dins de l'aposta pel Employer Branding.

Imma Santisteban és Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per ESADE Business School i en els últims vuit anys s'ha especialitzat en llançar i gestionar empreses natives digitals (cofundadora de Fancybox i BePretty), en mercats internacionals d'Europa i Llatinoamèrica, així com en transformació digital. Recentment, ha estat reconeguda com una de les top 30 dones emprenedores a Espanya per la revista Emprenedors. Abans d'entrar en l'ecosistema emprenedor, va desenvolupar la seva carrera professional en les àrees de Màrqueting i Vendes com Brand Manager i Key Account Manager per a empreses líders de gran consum (Coty i Mars), a Espanya i Itàlia.
 

Imma Santisteban, Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per ESADE Business School, serà la nova Directora Digital.


Les noves incorporacions completen la reorganització de la cúpula directiva després del nomenament de Sergio Fuster com a nou CEO en substitució de Ramon Raventós, que segueix lligat a la companyia com a accionista. A més, permet incorporar talent femení en llocs directius, una de les prioritats en aquesta nova etapa. El nou Comitè de Direcció de Raventós Codorníu el liderarà Sergio Fuster (CEO) i l'integraran Diego Pinilla (Director de Cellers i Operacions); Emmanuel Pouey (Director de Màrqueting); Jaume Mariné (Director Financer); Imma Santisteban (Directora Digital); Teresa López (Directora de RRHH); Jorge Sicilia (Director d'IT) i els tres directors comercials: Albert Gutiérrez (Nacional On-Trade); Antonio Batllori (Nacional Off-Trade) i Frank Scheepers (Internacional).

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"