Mas Blanch i Jové

Tast de vins i concert a la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

VIIII edició de Les Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol a Mas Blanch i Jové

Eduard Sánchez i Jacob Cordover van actuar a l’aire lliure a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

Mas Blanch i Jové, vuit medalles de vuit vins presentats

| 08/09/2020 a les 07:50h
Arxivat a: Enoturisme, la Vinya dels Artistes, Mas Blanch i Jové
Imatge il·lustrativa
El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

El passat dissabte dia 29 d’agost unes 60 persones van gaudir del concert d’Eduard Sánchez i de Jacob Cordover en un paratge privilegiat: a l’aire lliure, enmig de la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

Eduard Sánchez, solista català internacional i profesor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i Jacob Cordover, músic de cambra i solista australià, s’uneixen per donar a conèixer un repertori amé i variat amb obres originals i arranjaments per aquests dos instruments de Roberto Di Marino, Gabriel Fauré, Mauro Giuliani, Niccolo Paganini, Astor Piazzolla, Franz Shubert i Fernando Tavolaro.

Una nit d’estiu que va omplir de música La Vinya dels Artistes. Els assistents també van poder gaudir d’un tast dels vins Saó del celler Mas Blanch I Jové.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.