turisme a la terra Alta

La Taula d'Enoturisme de la DO Terra Alta comença a treballar per millorar l'oferta i atreure més visitants a la comarca

Crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, en el marc de la pandèmia, són els objectius immediats

Les denominacions d'origen de Catalunya inicien la verema

, Gandesa | 03/09/2020 a les 07:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, turisme a la terra Alta, turisme a la Terra Alta, enoturisme a la terra alta, DO Terra Alta, Terra Alta, Turisme Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La Taula d'Enoturisme de la DO Terra Alta s'ha reunit per primer cop aquest dimecres al migdia amb l'objectiu de millorar l'oferta i poder incrementar el nombre de visitants, tant a Catalunya com a l'exterior, que visiten la comarca per dur a terme aquestes activitats. Impulsada pel Consell Comarcal el 2019, els agents socioeconòmics que hi participen volen dinamitzar la Ruta del Vi com a destinació turística i com una de les bases de model de desenvolupament econòmic territorial. Segons dades de la DO, el passat 2019 la comarca va rebre 34.2000 visitants i va comercialitzar 64 activitats enoturístiques –principalment, visites a cellers i tastos guiats- en set idiomes diferents.

De forma immediata, de cara l'exercici 2020/2021, la taula treballarà per crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, per complir els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el marc de la pandèmia de la covid-19.

Integrada per representants del sector públic i del privat, amb representació de la DO Terra Alta, el Consell Comarcal, el Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre i l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la Taula es preveu reunir un mínim de tres cops a l'any. La pròxima trobada està prevista quan finalitzi la campanya actual de la verema.

 

Imatge promocional de la campanya de la DO Terra Alta

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"