Vinyes de Lilith, gastronomia, cultura i esport al nou Wine Bar del Penedès

Aquest cap de setmana obrirà les portes al públic Vinyes de Lilith, un espai que combina cultura, menjar i activitat esportiva a Castellet i la Gornal

Bouquet Wine Bar, un bar de vins envoltat de natura a 15 minuts de Barcelona

| 01/09/2020 a les 08:48h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Vinyes de Lilith, Wine bar al Penedès
Imatge il·lustrativa
L’espai, que es troba situat al barri de Sant Marçal, a Castellet i la Gornal, oferirà una proposta gastronòmica i lúdica i obrirà portes aquest divendres, dia 4.

El projecte ha estat creat i dirigit per la penedesenca Marta Vallès, llicenciada en Administració i Direcció d’empreses i formada com a actriu. El nou Wine Bar pretén convertir-se en un espai on fer gaudir els clients dels petits plaers que es poden oferir a partir d’una bona i saludable gastronomia, basada en aliments de proximitat i ecològics, i combinada amb actuacions culturals -teatre, música, narració, etc.-, i esdeveniments esportius organitzats per viure entre vinyes.

Què trobareu a Vinyes de Lilith?

Vinyes de Lilith oferirà un ambient de tranquil·litat per aprendre a valorar allò que tenim, dedicant temps a nosaltres, a través del nostre paladar, mentre gaudim de l’art i de la cultura.
Els productes que ofereix el restaurant són triats amb la màxima cura i amb especial atenció a la sostenibilitat i a la proximitat, i cuinats de manera saludable.

El restaurant obrirà portes el divendres, dia 4 de setembre. Els horaris que ofereix seran els divendres de 19h a 00h, els dissabtes de 10h a 00h, i els diumenges de 10h a 18h. Cal fer reserva prèvia, al número 617401120.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.