Quatre espais d’art de les Garrigues s’uneixen per promocionar-se conjuntament amb “Camins d’art”

Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, i estan a l’aire lliure.

Mas Blanch i Jové, vuit medalles de vuit vins presentats

| 30/08/2020 a les 10:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, cellers de les Garrigues, cellers amb art, Cellers amb art
Mural Lily Brik, a Cogul
Mural Lily Brik, a Cogul
El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya de la Granadella, la Vinya dels artistes del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el Camí dels 7 sentits de l’escultora Marta Pruna de Cervià de les Garrigues i el Centre d'Interpretació d'Art Rupestre de la Roca dels Moros del Cogul han unit esforços per promocionar-se conjuntament amb la proposta “Camins d’art”.

A la Granadella es pot visitar les escultures de Land Art guanyadores d’Oliverart ubicades al mirador de les Terres de l’Ebre i el mural de la grafista Lily Brik situat al costat del Museu de l’oli de Catalunya; a la Pobla de Cérvoles es visita les obres d’art entre vinyes de la Vinya dels artistes situada al costat del celler Mas Blanch i Jové; a Cervià la visita consisteix en la visita de les escultures instal·lades en el Camí dels 7 sentits i el Museu de l’escultora Marta Pruna; i al Cogul es visita el mural de Lily Brik inspirat en les pintures rupestres de la Roca dels Moros declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, estan a l’aire lliure i es poden visitar tan de manera independent o amb visita guiada amb reserva prèvia segons l’espai.
 

La vinya dels Artistes, a Mas Blanch i Jové

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"