Quatre espais d’art de les Garrigues s’uneixen per promocionar-se conjuntament amb “Camins d’art”

Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, i estan a l’aire lliure.

Mas Blanch i Jové, vuit medalles de vuit vins presentats

| 30/08/2020 a les 10:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, cellers de les Garrigues, cellers amb art, Cellers amb art
Mural Lily Brik, a Cogul
Mural Lily Brik, a Cogul
El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya de la Granadella, la Vinya dels artistes del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el Camí dels 7 sentits de l’escultora Marta Pruna de Cervià de les Garrigues i el Centre d'Interpretació d'Art Rupestre de la Roca dels Moros del Cogul han unit esforços per promocionar-se conjuntament amb la proposta “Camins d’art”.

A la Granadella es pot visitar les escultures de Land Art guanyadores d’Oliverart ubicades al mirador de les Terres de l’Ebre i el mural de la grafista Lily Brik situat al costat del Museu de l’oli de Catalunya; a la Pobla de Cérvoles es visita les obres d’art entre vinyes de la Vinya dels artistes situada al costat del celler Mas Blanch i Jové; a Cervià la visita consisteix en la visita de les escultures instal·lades en el Camí dels 7 sentits i el Museu de l’escultora Marta Pruna; i al Cogul es visita el mural de Lily Brik inspirat en les pintures rupestres de la Roca dels Moros declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Els quatre espais vinculen art amb paisatge i patrimoni, estan a l’aire lliure i es poden visitar tan de manera independent o amb visita guiada amb reserva prèvia segons l’espai.
 

La vinya dels Artistes, a Mas Blanch i Jové

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Imatge il·lustrativa
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.