activitats de verema

​Família Torres, noves experiències de verema al celler del Penedès

Família Torres se suma a la Festa de la Verema 2020 de Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d’activitats

Activitats de verema a Albet i Noya

| 27/08/2020 a les 09:51h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Verema, enoturisme al penedès
Imatge il·lustrativa
Família Torres organitza diferents activitats de verema al seu celler de Pacs del Penedès durant el mes de setembre. A les propostes ja consolidades ‘Verema en família’ i ‘Del cep a la copa’, que se celebraran els tres primers dissabtes del mes, el celler suma aquest any dues noves experiències gastronòmiques el 5 de setembre, amb motiu de la Festa de la Verema 2020 impulsada per Penedès Turisme.

Aquesta jornada festiva arrancarà amb Verema en família, una activitat que consisteix en un esmorzar tradicional a peu de vinya, al Jardí Restaurant El Celleret, i en collir el raïm d’una parcel·la a l’emblemàtica finca Mas La Plana. Aquesta experiència, que finalitza amb un tast de dos vins, brinda als visitants l’oportunitat de viure la verema en primera persona d’una manera amena, aprenent sobre ceps, varietats i viticultura.

A continuació, Família Torres ofereix un Pícnic de verema al jardí d’El Celleret. La proposta gastronòmica es basa en plats estiuencs amb productes de proximitat: gaspatxo, amanida de porro i pernil ibèric, brotxetes de pollastre i botifarra..., tot això maridat amb vins de Família Torres i servit en una tradicional cistella de pícnic i estovalles de quadres.  

A la tarda, el celler familiar organitza una activitat per als que vulguin aprofundir en les varietats de raïm, les seves característiques i els vins que produeixen. Del cep a la copa és una experiència sensorial a peu de vinya en què es tasten els raïms de diferents varietats i els vins elaborats amb aquestes mateixes varietats.

Com a colofó de la Festa de la Verema 2020, se celebrarà el Sopar de verema entre vinyes, a El Celleret. Una vetllada amenitzada amb música en viu i maridada amb vins de Família Torres. El xef Sergi Millet ha creat una proposta gastronòmica amb productes frescos de la màxima qualitat: els entrants inclouen una amanida de verema amb raïm i sardines marinada amb Santa Digna Estelado Rosé (Xile) o un saltejat de ceps de temporada i mongetes de Sant Pau amb ou a baixa temperatura i cansalada, acompanyat del vi blanc Fransola (DO Penedès). Per al plat principal, el xef proposa xai desossat a la brasa amb trinxat de patates i salsa al vi negre, harmonitzat amb Mas La Plana (DO Penedès), el vi insígnia de la Família Torres. Les postres consisteixen en figues amb crema de formatge i galeta d’ametlles amb el clàssic moscatell Floralis.

Les activitats Verema en família i Del cep a la copa es podran gaudir també els dies 12 i 10 de setembre, a més del 5 de setembre. Les places són limitades i per això cal reservar amb antelació a través de la web https://www.torres.es/ca/experiencies/penedes o contactant amb el departament d’enoturisme de Família Torres al 93 817 7330 o reserves@torres.es.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
'El millor restaurant en una cava al Penedès', a Joc de Cartes
"El millor restaurant en una cava al Penedès", a Joc de Cartes | Tv3
Toni de la Rosa, de Torelló, ens escriu un article d'opinió després de concursar a Joc de Cartes
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre