Activitats de verema a Albet i Noya

El celler participa a la Festa de la Verema del 5 de setembre i convida els seus clients a fer un esmorzar en diferents espais de la finca

Els millors vins del Penedès; 35 medalles per 23 cellers

| 23/08/2020 a les 10:29h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Albet i Noya
Imatge il·lustrativa
El consorci Penedès Turisme organitza la Festa de la Verema el 5 de setembre, i Albet i Noya s'hi suma convidant els visitants a fer un pícnic entre vinyes. Des d’Albet i Noya es proposen 8 racons de la finca on fer un esmorzar de km0. La vinya de El Fanio, la Figuera de Can Vendrell, Can Milà de la Roca, el jardí del celler són només alguns dels espais que l’enoturista podrà descobrir al seu aire i, si ho desitja, amb una passejada entre vinyes.

La reserva de l’espai (places limitades) es pot fer directament des de la web d’Albet i Noya. www.albetinoya.cat/shop. El preu és de 20€ per persona i inclou un esmorzar amb embotits, pa amb tomàquet,  fruita, carquinyolis i una ampolla de vi per cada dues persones. Durant la jornada, també estarà obert el winebar d’Albet i Noya, de 10 a 14:30h.

Tastos al celler

No és l’única activitat de verema que ha organitzat el celler. Els diumenges d’agost i setembre, el celler oferirà tastos varietals on cada dia es tractarà una varietat de raïm diferent en funció del moment de la verema. Es tastarà el raïm, el most i dos vins elaborats amb aquella varietat concreta. També es maridarà amb un plat especial elaborat pel xef Pere Massana de Cal Pere del Maset. Aquests tastos començaran el 30 d’agost, tindran una durada aproximada d’una hora i el seu preu és de 15€.

II Plogging entre vinyes

I pel 20 de setembre, coincidint amb la campanya Let's Clean Up Europe!, tindrà lloc el II Plogging entre vinyes, una jornada amb caminades, tastos de vins i activitats relacionades amb el medi ambient i la vida saludable. Per aquest dia es comptarà amb la penedesenca Berta Garriga (@arrelsvolarores) que farà un taller sobre la reducció dels plàstics a la nostra vida. Recordem que el plogging és una modalitat esportiva sorgida a Suècia i que consisteix en caminar o córrer al mateix temps que es recullen deixalles que es van trobant pel camí. És una conjunció entre jogging (córrer en anglès) i plocka upp (recollir en suec). Aquesta jornada, que té lloc a tot Europa simultàniament, s'havia de celebrar al maig però va ser ajornada arran de la pandèmia. Les places són limitades. 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"