Amanides d'estiu

Recepta d'estiu; Amanida de ruca amb mores, mel, pernil ibèric i parmesà

Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà

Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot

Autora de la recepta: Cristina Fernández

RECEPTA! Galetes de mantega amb Cava Albert de Vilarnau Xarel·lo Castanyer

| 27/08/2020 a les 08:38h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Receptes de cuina, amanides d'estiu, amanida de mores, Receptes de cuina
Podeu veure el vídeo aquí:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanida de ruca, mores, gerda, mel, parmesà i pernil ibèric. 🥬Ingredients: - Ruca - Pernil ibèric - Mores - Gerds - Formatge parmesà - Oli d'oliva verge extra - Mel - Sal - Pebre 👉 Preparació de l'amanida d'estiu 🍽 Posem la ruca, les mores i els gerds en un plat. 👉 Afegim el pernil ibèric i tallem un trossos de formatge parmesà, que també incorporarem al plat. I finalment afegim una mica de mel, un raig d'oli d'oliva, i sal i pebre al nostre gust.🥗 Per acompanyar aquesta amanida d'estiu amb mores, pernil, ruca i parmesà us proposem un vi blanc jove Aikarai, de Giró Ribot. ✊AIKARAI DE GIRÓ RIBOT 100% Muscat Un vi blanc amb denominació d'origen Penedès, fresc i aromàtic, que ens acompanyarà perfectament amb les notes dolces dels fruits del bosc i la nota salada del formatge parmesà. Bon profit!! . . . #recetas #receptes #recepta #amanida #cupatges #vinsdelasetmana #vicatala #vinscatalans #recetasfaciles

Una publicación compartida de Cupatges (@cupatges) el


Us proposem una recepta de cuina ben senzilla; una amanida d'estiu feta ruca, pernil ibèric i mores i gerds. SImplement haureu de posar els ingredients en un plat i deixar pel final la mel, l'oli i la sal.
 

Ingredients per fer l'amanida d'estiu amb ruca, pernil i parmesà:

- Ruca
- Pernil ibèric
- Mores
- Gerds
- Formatge parmesà
- Oli d'oliva verge extra
- Mel
- Sal
- Pebre

Preparació de l'amanida d'estiu

Posem la ruca, les mores i els gerds en un plat.
 

Afegim el pernil ibèric i tallem un trossos de formatge parmesà, que també incorporarem al plat.
 

I finalment afegim una mica de mel, un raig d'oli d'oliva, i sal i pebre al nostre gust.
 

Per acompanyar aquesta amanida d'estiu amb mores, pernil, ruca i parmesà us proposem un vi blanc jove Aikarai, de Giró Ribot.


AIKARAI DE GIRÓ RIBOT
 
100% Muscat
Un vi blanc amb denominació d'origen Penedès, fresc i aromàtic, que ens acompanyarà perfectament amb les notes dolces dels fruits del bosc i la nota salada del formatge parmesà.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"