Els vins tranquils d'aquesta nova línia de Castell d’Or sorgeixen de les varietats Xarel·lo, Macabeu i Perellada així com Trepat, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre. Els escumosos combinen Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Es tracta d'un recorregut per algunes de les denominacions d'origen més representatives del territori vinícola del Penedès, la Conca de Barberà i Catalunya així com la DO Cava. A més dels vins joves, en aquesta nova línia, trobem algunes propostes amb criança com el Cava Brut Organic, -14 mesos mínim i segona fermentació en ampolla- o el Cava Brut Reserva amb 22 de criança.
Vinyes situades a 350-600 metres d’alçada a la Conca de Barberà i a l’Alt Camp. Sòls calcaris i contrastos de temperatura entre nit i dia fan una producció més reduïda de raïm però vins amb una estructura, intensitat i expressivitat.
Castell d’Or compta amb el 2.200 agricultors de vinya en les seves 13 cellers, en tota Catalunya, i unes 6.200 hectàrees del territori vinícola català.