Bouquet Wine Bar

Bouquet Wine Bar, un bar de vins envoltat de natura a 15 minuts de Barcelona

Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat

| 07/08/2020 a les 10:22h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Bar de vins a Barcelona, visitar celler a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Aquest estiu, el celler Bouquet d’Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar. Un espai ampli, tranquil i acollidor entre vinyes. Un entorn privilegiat on podreu fer una copa de vi en plena natura, sense aglomeracions i amb la millor companyia.

S'hi poden degustar tots els vins del celler, fins i tot aquelles edicions limitades i especials tan difícils de trobar en botigues i restaurants. També podreu tastar alguns vins que mai abans el celler havia posat a la venda, podent-los acompanyar amb alguns aperitius. 


 
La nova proposta de Bouquet d'Alella està totalment adaptada a la nova normalitat post-covid i ofereix una nova experiència dirigida especialment al turisme de proximitat. El Bouquet Wine Bar neix amb l’ànim d’arribar a les persones més properes, aquelles que ja sigui des de Barcelona, la seva àrea metropolitana o des d'Alella, puguin visitar un celler pròxim a menys de 30 minuts de trajecte.
 

A Bouquet Wine Bar trobareu un tracte proper i personalizat, on podreu conèixer els mateixos propietaris i tastar els vins amb ells.


Data d’obertura: Divendres, 19 de juny. Obert tot l’estiu.
Horari: Divendres i dissabtes de 18 a 21h. Diumenges d’11h a a14h.
*Podeu fer reserva prèvia aquí
*El celler ha adoptat les mesures necessàries per fer de la visita una experiència segura i agradable. Disposen de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic. 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

COMENTARIS

Genial! Més iniciatives com aquestes als cellers
Fredi B., 07/08/2020 a les 18:45
+1
-0
Estic molt content de llegir més i més noticies que parlen de les activitats enoturístiques dels nostres cellers! És una gran iniciativa que aproparà als consumidors una mica més!

Ara, aixó si, si parleu de wine bars ... si nomñes tenen els seus vins, no és un wine bar, és el seu bar, el bar del celler, però no un wine bar.

Podrieu escriure un article sobre wine bars a Catalunya, que n´hi han molts i de molt bons, no només els que surten a tot arreu.

Apa! Salut i bon estiu!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"