Receptes de cuina

RECEPTA! Galetes de mantega amb Cava Albert de Vilarnau Xarel·lo Castanyer

Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau

Autora de la recepta: Cristina Fernández

Recepta de tàrtar de salmó per acompanyar “Les Vistes” del celler Esteve i Gibert Viticultors

| 04/08/2020 a les 07:25h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Receptes de cuina, recepta de galetes de mantega, galetes de mantega, recepta de galetes
Vegeu el vídeo a Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recepta de galetes de mantega amb Cava Albert de Vilarnau @cavesvilarnau

Una publicación compartida de Cupatges (@cupatges) el




Galetes de Mantega

Us proposem fer galetes de mantega d'una manera molt senzilla. La recepta de galetes és ràpida i només necessitareu un bol per barrejar els ingredients i un forn.

Ingredients per les galetes de mantega

110 gr. mantega (sense sal) 50 gr. sucre 175 gr. farina Un pessic de sal

Preparació

Fondre la mantega (pomada) 1 minut al microones.
 

Fer la massa fins que quedi una bola compacta.
 

Reposar la massa amb paper film durant 20-30 minuts a la nevera.
 

Donar forma a les galetes amb ajuda d'algun motlle.
 

Coure-les al forn 15 min. a 180ºC (preescalfat).
Esperar que es refredin perquè agafin consistència i s’endureixin (20 minuts aproximadament).
 

Afegir sal al gust.

Per acompanyar les galetes de mantega us proposem un cava Gran Reserva 100% Xarel·lo de Vilarnau.


CAVA ALBERT DE VILARNAU GRAN RESERVA 

100% Xarel·lo
Criança: Un 25% del Xarel·lo del cupatge ha realitzat una fermentació i posterior criança de 6 mesos en bótes de castanyer.
Un cava peculiar perquè ha estat fermentat en bótes de castanyer fetes a mà per un boter local, amb fusta de castanyer dels boscos del Montseny.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"