Enoturisme Catalunya

Montserrat i Oller del Mas, dotzena millor experiència mundial segons Tripadvisor

Castlexperience ha situat el celler bagenc en el top 10 d'Espanya i Europa amb les experiències que combinen la seva visita amb la muntanya

Vins, platets i activitats enoturístiques als Jardins de Codorníu les nits d'agost

| 03/08/2020 a les 12:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Enoturisme Catalunya, enoturisme catalunya, millor experiència trip advisor, Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas | OdelM
El passat 29 de juliol, Tripadvisor va publicar els premis The best of the best de Traveller's Choice. Aquesta llista s'elabora a partir de totes les opinions, puntuacions i opcions preferides que comparteixen els viatgers de tot el món.

La llista està dividida en set categories: hotels, destinacions populars, destinacions de moda, destinacions emergents, platges, atraccions, restaurants, companyies aèries i experiències. Cada categoria es pot filtrar per continent i país.

L'empresa Castlexperience ha aconseguit entrar a la categoria d'experiències amb el seu producte que combina Montserrat i Oller del Mas entre 1,2 milions d'experiències, situant-se en la dotzena millor experiència del món per sobre de les Cataractes del Niagara o Auschwitz i per sota de l'Estàtua de la Llibertat o les Muntanyes blaves de Sidney. A nivell europeu, ascendeix fins a la 7a millor posició per sobre de Harry Potter a Londres i per sota de Berlín
a peu o de l'experiència de piragüisme a Dubrovnik. Finalment, a nivell de l'estat espanyol, les dues primeres posicions són per les dues experiències que combinen Oller del Mas i Montserrat, per sobre de la Sagrada família o l'Alcázar de Segovia.

Les dues experiències amb les que Castlexperience ha entrat en aquestes llistes de Travellers Choice són les que combinen Montserrat amb diferents opcions al celler bagenc: visita, tast, dinar i tapes.

Castlexperience i Oller del Mas van iniciar la seva col·laboració l'any 2012 i a dia d'avui porten ja al celler 60.000 persones l'any en un format d'experiència en grups reduïts.

Aquest rànquing fa palès l'interès internacional de propostes que combinen gastronomia, cultura i vi en el nostre territori i que impulsen iniciatives turístiques com la de l'Oller del Mas, que culminarà a la primavera del 2021 amb l'última fase del projecte: l'obertura de les cabanes al bosc i el centre de benestar.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.