Enoturisme Catalunya

Montserrat i Oller del Mas, dotzena millor experiència mundial segons Tripadvisor

Castlexperience ha situat el celler bagenc en el top 10 d'Espanya i Europa amb les experiències que combinen la seva visita amb la muntanya

Vins, platets i activitats enoturístiques als Jardins de Codorníu les nits d'agost

| 03/08/2020 a les 12:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Enoturisme Catalunya, enoturisme catalunya, millor experiència trip advisor, Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas | OdelM
El passat 29 de juliol, Tripadvisor va publicar els premis The best of the best de Traveller's Choice. Aquesta llista s'elabora a partir de totes les opinions, puntuacions i opcions preferides que comparteixen els viatgers de tot el món.

La llista està dividida en set categories: hotels, destinacions populars, destinacions de moda, destinacions emergents, platges, atraccions, restaurants, companyies aèries i experiències. Cada categoria es pot filtrar per continent i país.

L'empresa Castlexperience ha aconseguit entrar a la categoria d'experiències amb el seu producte que combina Montserrat i Oller del Mas entre 1,2 milions d'experiències, situant-se en la dotzena millor experiència del món per sobre de les Cataractes del Niagara o Auschwitz i per sota de l'Estàtua de la Llibertat o les Muntanyes blaves de Sidney. A nivell europeu, ascendeix fins a la 7a millor posició per sobre de Harry Potter a Londres i per sota de Berlín
a peu o de l'experiència de piragüisme a Dubrovnik. Finalment, a nivell de l'estat espanyol, les dues primeres posicions són per les dues experiències que combinen Oller del Mas i Montserrat, per sobre de la Sagrada família o l'Alcázar de Segovia.

Les dues experiències amb les que Castlexperience ha entrat en aquestes llistes de Travellers Choice són les que combinen Montserrat amb diferents opcions al celler bagenc: visita, tast, dinar i tapes.

Castlexperience i Oller del Mas van iniciar la seva col·laboració l'any 2012 i a dia d'avui porten ja al celler 60.000 persones l'any en un format d'experiència en grups reduïts.

Aquest rànquing fa palès l'interès internacional de propostes que combinen gastronomia, cultura i vi en el nostre territori i que impulsen iniciatives turístiques com la de l'Oller del Mas, que culminarà a la primavera del 2021 amb l'última fase del projecte: l'obertura de les cabanes al bosc i el centre de benestar.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
El president de Família Torres fa una apologia del vi durant el seu pregó a la Festa de la Verema de Sitges i llança un missatge esperançador davant de l’amenaça climàtica
Jordi Grau Segarra, de Vins i Licors Grau
Jordi Grau Segarra, de Vins i Licors Grau | Vins i Licors Grau
Sergi Cortés
Entrevistem al propietari del negoci familiar de distribució Vins i Licors Grau
Imatge il·lustrativa
Del 17 al 31 d'octubre els restaurants adherits oferiran els menús elaborats per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal