wine bar

Els sis cellers del Bages amb Wine Bar ofereixen un passaport conjunt amb regal final

Abadal, Espai Artium, El Mas de Sant Iscle, Collbaix-celler el Molí, Oller del Mas i Fargas-Fargas ofereixen vins a copes en diferents horaris d'obertura al públic

Consumir vins amb denominació d'origen té avantatges?

| 30/07/2020 a les 08:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, DO Pla de Bages, DO pla de Bages, wine bar
Passaport dels Wine Bar del Bages
Passaport dels Wine Bar del Bages | DO Pla de Bages
Aquest estiu sis cellers de la Denominació d'Origen del Pla de Bages ofereixen l'opció de Wine Bar on es pot anar a tastar els seus vins a copes, una bona manera de conèixer elaboradors del territori mentre es gaudeix del paisatge de vinya en entorns espectaculars.

L'opció de Wine Bar ja esta consolidada en alguns cellers com Espai Artium i Mas de Sant Iscle mentre que d'altres inicien ara aquesta opció com Fargas-Fargas i Collbaix Celler el Molí. Alguns incorporen a l'oferta concerts de petit format i música en directe.

Això passa en un context on la mirada cap els productes de la terra han estat rellevant els darrers mesos. L'aposta pel turisme local i l'oportunitat de donar nova oferta turística a la població, el contacte directe amb el productor i la ubicació en espais a l'aire lliure i en contacte amb la natura han estat clau.

Passaport Wine Bar

De manera puntual aquest estiu i per a donar a conèixer les diferents iniciatives s'ha creat el Passaport Wine Bar que agrupa els cellers amb Wine Bar de la DO Pla de Bages. La promoció consisteix en que a tots aquells que durant l'estiu passin pels sis wine bars tindran d'obsequi una ampolla de vi. El passaport els serà entregat a qualsevol dels cellers i caldrà segellar-lo a cadascun dels cellers completant-lo abans del 31 d'agost.

A banda de les opcions de Wine Bar, la Denominació d'Origen Pla de Bages ha elaborat una Guia amb totes les activitats d'enoturisme, horaris i establiments on tastar els vins durant aquest estiu 2020.

A continuació, els horaris dels Wine Bar, tot i que és aconsellable fer-ne un seguiment a través de les xarxes socials ja que poden sofrir canvis.

Espai Artium (Artés) @Artium1908

Matins:
De dilluns a divendres de 9h a 13:30h
Dissabtes i diumenges de 10h a 15h

Tardes:
De dilluns a dijous de 18 a 22h
Divendres i dissabtes de 18 a 23h

Abadal (Avinyó) @vinsabadal

De dilluns a diumenge de 10 a 15h
De dijous a dissabte de 18 a 22h

Collbaix - celler El Molí (Manresa) @Cellerelmoli

Dijous, divendres i dissabtes de 18 a 22h
Dissabtes amb reserva prèvia

Fargas-Fargas (Salelles) @fargasfargas

Dissabte i diumenge de 11 a 14h

Oller del Mas (Manresa) - La Terrassa del Celler @ollerdelmas

De dimecres a diumenge de 18 a 22h

Mas de Sant Iscle (Sant Fruitós de Bages) @masdesantiscle

De dilluns a divendres de 17 a 22h
Dissabtes i diumenges d'11 a 15h i de 17 a 23h

 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández