novetats en vins catalans

"La Part dels Àngels", la gamma més fresca de Terra Remota

La gamma es composa d'un blanc, un rosat i un negre

Estan elaborats amb garnatxes i es poden trobar al mercat a uns 8 euros

Caminito 2018, un rosat diferent, per un públic diferent

| 29/07/2020 a les 07:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Vins de Terra Remota, La Part dels Àngels
Imatge il·lustrativa
Les garnatxes joves de Terra Remota prenen forma a la gamma 'La Part dels Àngels', amb la nova anyada 2019 d'Ales Blanques i Ales Roses i el negre Ales Negres 2017. 

Només fa un parell d'anys que va sortir al mercat la gamma 'La Part dels Àngels' de Terra Remota, formada pels tres vins joves Ales Blanques, Ales Roses i Ales Negres. Tots tres s'elaboren amb la varietat Garnatxa, tots tres són joves, vins on la fruita i la frescor predominen.

7 mesos de criança sobre les mares donen caràcter al vi Ales Blanques 2019, un buquet de flors i fruites blanques domina el nas i la boca d'aquest blanc expressiu i afruitat. L'Ales Roses 2019 també té un lleu pas per bóta per donar fermesa i tensió a un rosat que no obstant és com un caramel, amb notes de maduixes de bosc i fruites vermelles. 

El tercer vi que completa la gamma és Ales Negres 2017, un negre també de Garnatxa amb 9 mesos de criança que combina el dipòsit d'inoxidable i el roure francès, un negre que manté tot el nervi de la joventut i que ofereix un devessall de fruites negres i vermelles: cireres, groselles negres, gerds... 

Tots tres vins estan elaborats a partir de raïms collits a mà en finques en conversió ecològica de la Terra Alta, i vinificades ja en les instal·lacions del celler de Marc i Emma Bournazeau a l'Empordà, tot sota la batuta tècnica d'Edith Soler, enòloga de Terra Remota. 
Espoden trobar al mercat a un preu aproximat de 8 euros cadascún.


+ Terra Remota, l'art del vi ecològic 

En un sòl granític de la DO Empordà, al peu de la serra de l'Albera, en Marc i l'Emma Bournazeau van fundar Terra Remota el 1999. Un celler integrat al paisatge, obra de Pepe Cortés i Nacho Ferrer, acull l'activitat vinícola, situada enmig de l'explotació de 26 Ha. de vinya. La filosofia de treball es basa en un respecte màxim a la natura (el celler té certificació d'agricultor ecològic des de 2012), l'objectiu de qualitat de producte a través de la perseverança en el treball (simbolitzada per la seva línia "Camino") i la impressió de la personalitat de Marc i Emma Bournazeau en els seus vins. 

Contingut relacionat

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández