Família Torres, entre les 50 millors vinyes del món per visitar

‘World’s Best Vineyards 2020’ reconeix les millors experiències enoturístiques i inclou cellers de 18 països i 5 continents

Família Torres llança el nou Vinyarets blanc

| 18/07/2020 a les 10:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Família Torres, enoturisme
Imatge il·lustrativa
El celler de Família Torres al Penedès figura, per segon any consecutiu, entre les 50 millors destinacions d’enoturisme del món. La llista ‘World’s Best Vineyards 2020’, que el grup editorial britànic William Reed ha anunciat aquesta setmana, ha estat confeccionada per més de 500 experts en vins, sommeliers i periodistes especialitzats en viatges, que han seleccionat els 50 cellers que ofereixen les experiències més memorables d’entre 1.800 nominats.

Família Torres, que celebra aquest any el seu 150 aniversari, ocupa la posició 42 i és l’únic celler català – i un dels quatre espanyols – del rànquing internacional, amb la presencia de cellers de 18 països i 5 continents. Són, tots ells, indrets de visita obligada per als amants del vi segons l’organització.

El jurat considera el celler Família Torres com “un lloc idoni per a una experiència completa enogastronòmica” i ha valorat especialment l’elegant celler Waltraud de disseny sostenible, on envelleixen els vins més emblemàtics de la família, a més de les ‘Signature Wine Experiences’, experiències exclusives que inclouen tastos a la vinya o directament de la bota, o tastos verticals dels seus vins més icònics.

Un altre dels elements destacats pel jurat és el nou restaurant del celler Jardí Restaurant El Celleret, per la seva gastronomia i excel·lent ubicació a la vinya Mas La Plana. També menciona La Carretera del Vi, proposta enoturística de la qual forma part Família Torres, juntament amb 12 cellers més del Penedès i Garraf.

La d’enguany és la segona edició del rànquing ‘World’s Best Vineyards’ que organitza William Reed, conegut per confeccionar les prestigioses llistes ‘World’s 50 Best Restaurants’ i ‘World’s 50 Best Bars’. L’objectiu del rànquing enològic és, a més d’identificar les millors experiències lligades a la vinya, “reconèixer la diversitat entre les destinacions d’enoturisme ja establertes i emergents en tot el món”, segons l’organització.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
 Marc Massana, responsable del celler, amb la Dra. Oliveira, de l'hospital Vall d'Hebron, i el director de SEOM, el Dr. Rodríguez-Lescure.
Marc Massana, responsable del celler, amb la Dra. Oliveira, de l'hospital Vall d'Hebron, i el director de SEOM, el Dr. Rodríguez-Lescure.
La Beca Maset-FECMA neix amb l’objectiu de finançar cada any un projecte d’investigació científica contra el càncer
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes TV3
Xavi Bassa
"el primer vi tenia un toc de volàtil molt equilibrat...." O sigui, que segons ella, el vi tenia una olor molt equilibrada de vinagre.
Captura del web del restaurant La Primera de Madrid
Captura del web del restaurant La Primera de Madrid
La usuaria Paz Álvarez paga un preu massa alt per una tapa de truita amb pa obligatori, ho piula a Twitter i es fa viral