Família Torres, entre les 50 millors vinyes del món per visitar

‘World’s Best Vineyards 2020’ reconeix les millors experiències enoturístiques i inclou cellers de 18 països i 5 continents

Família Torres llança el nou Vinyarets blanc

| 18/07/2020 a les 10:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Família Torres, enoturisme
Imatge il·lustrativa
El celler de Família Torres al Penedès figura, per segon any consecutiu, entre les 50 millors destinacions d’enoturisme del món. La llista ‘World’s Best Vineyards 2020’, que el grup editorial britànic William Reed ha anunciat aquesta setmana, ha estat confeccionada per més de 500 experts en vins, sommeliers i periodistes especialitzats en viatges, que han seleccionat els 50 cellers que ofereixen les experiències més memorables d’entre 1.800 nominats.

Família Torres, que celebra aquest any el seu 150 aniversari, ocupa la posició 42 i és l’únic celler català – i un dels quatre espanyols – del rànquing internacional, amb la presencia de cellers de 18 països i 5 continents. Són, tots ells, indrets de visita obligada per als amants del vi segons l’organització.

El jurat considera el celler Família Torres com “un lloc idoni per a una experiència completa enogastronòmica” i ha valorat especialment l’elegant celler Waltraud de disseny sostenible, on envelleixen els vins més emblemàtics de la família, a més de les ‘Signature Wine Experiences’, experiències exclusives que inclouen tastos a la vinya o directament de la bota, o tastos verticals dels seus vins més icònics.

Un altre dels elements destacats pel jurat és el nou restaurant del celler Jardí Restaurant El Celleret, per la seva gastronomia i excel·lent ubicació a la vinya Mas La Plana. També menciona La Carretera del Vi, proposta enoturística de la qual forma part Família Torres, juntament amb 12 cellers més del Penedès i Garraf.

La d’enguany és la segona edició del rànquing ‘World’s Best Vineyards’ que organitza William Reed, conegut per confeccionar les prestigioses llistes ‘World’s 50 Best Restaurants’ i ‘World’s 50 Best Bars’. L’objectiu del rànquing enològic és, a més d’identificar les millors experiències lligades a la vinya, “reconèixer la diversitat entre les destinacions d’enoturisme ja establertes i emergents en tot el món”, segons l’organització.

 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Pexels
Lourdes López
Els restauradors denuncien el tancament unilateral, la falta de control al transport públic i que les ajudes són clarament insuficients
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts.
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts. | Pexels
Sergi Cortés
El DOGC publica avui la convocatòria de subvencions per la restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19
Imatge il·lustrativa
El cava Gran Reserva Brut Nature surt al mercat a un preu de 35 euros