Vilarnau, el cava de La Santa

La cita estival de la Costa Brava que comptarà amb els caves de Vilarnau.

| 17/07/2020 a les 12:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, La Santa, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Vilarnau se suma, un any més, a l'artesania, tendències, corners gastronòmics, actuacions en viu en petit format i altres activitats presents a la "La Santa". De divendres 17 de juliol a diumenge 30 d'agost, Santa Cristina d'Aro (Girona), es succeiran experiències per a tots els sentits que seran maridades amb les llargues criançes de Vilarnau.

Els assistents a aquest lloc podran desconnectar durant unes hores mentre gaudeixen d'alguns dels espectacles proposats, així com de l'oferta gastronòmica present, que abasta una varietat de propostes, des de les més de carrer a les més sofisticades. Propostes per maridar amb els caves ecològics Vilarnau Rosé Delicat i Vilarnau Brut Nature Reserva, i amb l'Albert de Vilarnau Chardonnay Pinot Noir.

En aquest oasi de creació, oci i gastronomia també hi seran presents una exclusiva selecció de vins de Beronia Rioja (DOQ. Rioja), Beronia Roda (DO Rueda), Domini Fournier (DO Ribera del Duero), Vinyes del Vero (DO Somontano), Pazos de Lusco (DO Rias Baixas) i el xampany Deutz. Una proposta que es completa amb les ginebres The London Nº1 i ​​Mom Love, i el vodka Druide.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
La nova botiga online d'enoturisme de Catalunya engega amb més de 30 cellers i 75 activitats a la venda.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat