Collbaix celler el Molí estrena Wine Bar

El celler manresà inaugura un wine bar per les tardes d'estiu

Nou espai gastronòmic a Oller del Mas

| 16/07/2020 a les 06:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Collbaix, celler el Molí - Collbaix, Wine Bar
Imatge il·lustrativa
Collbaix Celler el Molí ha obert un nou espai Wine Bar per gaudir de les tardes d’estiu. Una bona manera de compartir una agradable estona amb família i amics, per tastar i degustar vins en un entorn envoltat de vinyes i oliveres.

Amb aquesta iniciativa, el celler vol donar a conèixer una àmplia gamma de vins; experimentals, treballats amb àmfores de granit i argila, de varietats tradicionals com el Mandó, el Sumoll o el Picapoll...

La vetllada, que es pot acompanyar de les explicacions dels vins, també es pot maridar amb productes locals com els formatges de Muntanyola o els embotits de Palou.

Celler el Molí, elaborador de vins i olis ecològics, està ubicat al municipi de Manresa, al paratge del Collbaix, una zona d’alt interès paisatgístic inclòs dins l’Anella Verda de Manresa. Els horaris del nou servei de Wine Bar seran els dijous i divendres de 18h a 22h, i els dissabtes amb reserva prèvia.

Podeu fer les reserves enviant un correu electrònic aquí.

Contingut relacionat

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
La nova botiga online d'enoturisme de Catalunya engega amb més de 30 cellers i 75 activitats a la venda.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat