Sumarroca aconsegueix 1.190€ per als afectats de la Covid-19

Sumarroca amb cor ha donat 1€ de cada ampolla de cava o de vi venuda a la botiga online durant el confinament

6 rosats i negres estiuencs, per menys de 6 euros

| 15/07/2020 a les 08:22h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Sumarroca , Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Davant l’estat d’emergència i la situació de confinament de la població, el passat mes de març, Bodegues Sumarroca, dins del projecte Sumarroca amb cor, va anunciar que faria un donatiu d’1€ per cada ampolla de cava o de vi venuda a la botiga online.

La recaptació, que ha assolit un total de 1.190€, anirà destinada al programa “A tu lado” de l’ONG Save the Children. Aquest projecte s’ha creat específicament per atendre els infants més vulnerables d’unes 6.500 famílies i donar-los accés a una alimentació bàsica, a atenció psicològica i oferir-los la possibilitat de seguir amb llur educació.

L’ONG Save the Children ha preparat abonaments per aliments bàsics, serveis de recolzament psicològic i d’acompanyament a pares i mares que inlcouen pautes de criança i educació positiva. També programes d’intervenció educativa a través d’un teixit escolar a distància i de disposició d’eines tecnològiques com ara connexió a internet o distribució de dispositius per a continuar amb l’aprenentatge.

D’altra banda, la família Sumarroca, a través de la distribuïdora d’alimentació Selfoods, ha lliurat producte al Banc d’Aliments per valor de 6.000€ que anirà adreçat a entitats socials adherides al Programa de Sortida d’Aliments i que tindran una sortida a centres de repartiment d’aliments, menjadors socials, centres d’acollida, residències, etc... destinats a persones o famílies en situació de pobresa i vulnerabilitat social.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
La nova botiga online d'enoturisme de Catalunya engega amb més de 30 cellers i 75 activitats a la venda.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat