Vilarnau prepara una vetllada amb cava i risotto el pròxim divendres 17 de juliol

El celler combinarà les seves bombolles amb l'arròs italià per excel·lència, el risotto amb parmesà

| 14/07/2020 a les 20:37h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau , Vilarnau, enoturisme
Vilarnau ja ha iniciat la temporada d'enoturisme després de la parada obligada per la pandèmia de la Covid-19.

El pròxim divendres Vilarnau prepara un vespre amb tast -a cegues- de caves i sopar amb risotto. L'activitat inclou una copa de benvinguda, a les 19 hores, a les caves Vilarnau. A la copa de salutació li seguirà una visita pel celler i per les vinyes que l'envolten.
Com que la vetllada va de gastronomia italiana amb caves, la visita s'aturarà per fer un break, concretament un Italian Cheese break.

Seguidament es tastaran 3 caves a cegues i es procedirà a sopar l'arròs italià per excel·lència; un risotto. S'acabarà amb unes postres que també combinaran de manera excel·lent amb les bombolles de la casa.
 

La jornada té un preu de 45 euros, tot inclòs, i podeu fer les reserves aquí.
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.