Vilarnau prepara una vetllada amb cava i risotto el pròxim divendres 17 de juliol

El celler combinarà les seves bombolles amb l'arròs italià per excel·lència, el risotto amb parmesà

| 14/07/2020 a les 20:37h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau , Vilarnau, enoturisme
Vilarnau ja ha iniciat la temporada d'enoturisme després de la parada obligada per la pandèmia de la Covid-19.

El pròxim divendres Vilarnau prepara un vespre amb tast -a cegues- de caves i sopar amb risotto. L'activitat inclou una copa de benvinguda, a les 19 hores, a les caves Vilarnau. A la copa de salutació li seguirà una visita pel celler i per les vinyes que l'envolten.
Com que la vetllada va de gastronomia italiana amb caves, la visita s'aturarà per fer un break, concretament un Italian Cheese break.

Seguidament es tastaran 3 caves a cegues i es procedirà a sopar l'arròs italià per excel·lència; un risotto. S'acabarà amb unes postres que també combinaran de manera excel·lent amb les bombolles de la casa.
 

La jornada té un preu de 45 euros, tot inclòs, i podeu fer les reserves aquí.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat