Postgrau Wine Business & Marketing, a punt la tercera convocatòria

La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre

Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.

| 08/07/2020 a les 18:09h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Wine Business & Marketing
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
L'Escola d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB), juntament amb la consultora especialitzada sobre el vi Wine Business Community, han llançat la tercera edició -s'iniciarà a l'octubre- del postgrau Wine Business & Màrqueting, una formació 100% a distància -més de 40 hores de vídeo-, pensada especialment per als que treballen en la comercialització, comunicació i màrqueting del vi.

El postgrau es focalitza en l'elaboració d'estratègies comercials i de màrqueting que generin avantatges competitius enfront de la competència, amb especial èmfasi amb l'àmbit digital; l'estratègia, la tàctica, i les eines digitals per dur-la a terme.

Wine Business & Màrqueting té una durada de sis mesos, es compon de 13 mòduls i més de 40 hores de vídeos formatius, i compta amb 21 professors de reconeguda trajectòria en l'àrea vitivinícola i de les comunicacions i màrqueting.

En paraules de la Sandra Benzal, exalumna, copropietària del projecte A Guide in Barcelona"m'ha agradat molt aquest postgrau pel fet de ser 100% en línia, un format que m'ha donat molta llibertat per llegir-lo, escoltar els vídeos i presentar treballs a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. El contingut està molt ben repartit, és realment molt ampli, tocant diferents camps del màrqueting i la comunicació; notes de premsa, xarxes socials, SEO, comerç electrònic...".
 

Una altra exalumna, Mavi Balabanian, de Marketing Vinícola, comenta que "vaig decidir cursar Wine Business & Màrqueting per consolidar coneixements, ordenar continguts i comptar amb l'experiència i professionalitat del panell d'experts que donaven cada apartat. M'ha semblat molt complet i interessant, detallat, amb molta informació, actual i molt pràctic. Abarca des de l'estratègia fins a l'operativa. Molt recomanable per a qui vulgui estar al dia i desenvolupar el seu treball dins del sector vinícola".


Cada mòdul consta d'exercicis i d'un examen final, tipus test, per aplicar de manera pràctica les diferents disciplines del curs; publicitat a Internet, SEO, estratègia a les xarxes socials, videomarketing... però també enoturisme, comercialització o exportació. Una visió 360 graus del sector, aprofundint en la tecnologia digital.
 

Captura del web de Wine Business & Marketing amb el temari del postgrau



Andrew Ashurst, també exalumne i propietari de l'acadèmia de formació en anglès del vi Wine Aspects, comenta que "és l'única formació a distància del sector del vi on poses en pràctica cada vídeo des del minut 1". Javier Beltran, sommelier de Bolívia, creu que és un curs "molt útil. L'he cursat des de Bolívia i ja puc posar en pràctica tots els coneixements obtinguts". Finalment, la Marta Casas -Ruta del Vi de la DO Empordà-, el veu un curs "100% recomanable. Imprescindible per tots aquells professionals del món del vi. Et dóna les eines necessàries per afrontar els reptes de comunicació i màrqueting d'aquest sector tan competitiu".

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Celler del Monestir Món Sant Benet
Celler del Monestir Món Sant Benet
Les 11 denominacions d'origen de vins catalans han començat l'agost amb una agenda plena d'activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Celler de l'Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas | OdelM
Castlexperience ha situat el celler bagenc en el top 10 d'Espanya i Europa amb les experiències que combinen la seva visita amb la muntanya