​Albet i Noya destinarà part de les vendes del nou Xarel·lo Curiós per lluitar contra l'exclusió social

​Albet i Noya i Entrem sumen esforços per la inclusió social

El nou vi destina part de les seves vendes a l’entitat social en un moment especialment delicat per als col·lectius amb els quals treballa.

#JoEmTrecLaCorona; Crònica de la “tempesta perfecta”

| 07/07/2020 a les 08:22h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Xarel·lo Curiós, Entrem, ​Albet i Noya
Moment de la signatura del conveni entre Albet i Noya i Entrem
Moment de la signatura del conveni entre Albet i Noya i Entrem
El celler i l’entitat social firmen un conveni de col·laboració de tres anys per tal de caminar plegats i donar suport als col·lectius més vulnerables. De moment, Albet i Noya ha tret al mercat una edició especial del Xarel·lo Curiós, concretament 5000 ampolles, per destinar part dels beneficis al Grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem.

Concretament, es vol fer una aposta per l’acompanyament i l'alfabetització digital per tal que les persones amb trastorn de salut mental o risc d'exclusió social puguin continuar treballant i formant-se dins la nova realitat marcada per la crisi global i sanitària. 

Del Curiós Solidari se n’ha elaborat una primera partida que es podran trobar als principals supermercats així com al celler i a la botiga en línia de la marca. És un xarel·lo 100%, anyada 2019. Albet i Noya també seguirà comptant amb personal laboral d’Entrem per realitzar diferents tasques del celler i col·laborarà estretament amb la resta d’accions de l’entitat.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Celler del Monestir Món Sant Benet
Celler del Monestir Món Sant Benet
Les 11 denominacions d'origen de vins catalans han començat l'agost amb una agenda plena d'activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Celler de l'Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas | OdelM
Castlexperience ha situat el celler bagenc en el top 10 d'Espanya i Europa amb les experiències que combinen la seva visita amb la muntanya