caves Vilarnau Sant Sadurni

Vilarnau obre les seves portes

Vilarnau (DO Cava) torna a oferir experiències enoturístiques singulars que amenitzaran l'estiu i aproparan el món de el vi a través dels sentits.

Vilarnau inaugura les activitats enoturístiques d'estiu

| 06/07/2020 a les 10:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau, caves vilarnau sant sadurni, Vilarnau
Vilarnau espera als amants del vi, la gastronomia i la natura amb experiències enoturístiques singulars. Música, degustacions amb productes locals, postes de sol en marcs incomparables i, per descomptat, la vinya, el celler i el vi, seran els protagonistes en aquests plans especials. Són múltiples activitats i visites que, sota reserva, s'aproximaran a l'enoturista a aquest univers des de diferents vessants.
 
Activitats basades en un "enoturisme responsable" que garantiran la seguretat de tots els visitants, guies i empleats d'aquest celler que, des del mes de juliol i durant un any, ofereix visites gratuïtes als professionals sanitaris i a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat com a mostra d'agraïment per l'esforç i la tasca realitzada en la contenció de la Covid-19.
 
Descobrint les tècniques de viticultura ecològica de Vilarnau

Vilarnau, ubicada a Sant Sadurní d'Anoia, envoltada de vinyes i amb unes vistes úniques a la posta de sol, proposa recórrer les vinyes, conèixer les tècniques de viticultura ecològica que realitza aquesta cava i descobrir el cicle vegetatiu que segueix la vinya. Una experiència que conclou amb una vista de la posta de sol des de Vilarnau amb una copa de cava i un aperitiu.
 

Acomiadar el dia amb un afterwork i pícnic a Vilarnau

Per gaudir amb familiars o amics, Vilarnau proposa afterworks i pícnics per arrodonir qualsevol tarda d'estiu. Des de la vinya, l'enoturista podrà gaudir de la posta de sol amb els caves singulars de Vilarnau i una selecció de productes de "kilòmetre 0".
           
Per als més petits i aventurers

Vilarnau també organitza visites especials per als més petits, amb jocs dissenyats per a ells, a la vinya i acabar fent en tast de most per descobrir el món del raïm sense alcohol. Així mateix, els més aventurers poden gaudir d'activitats enoturístiques recorrent amb bicicleta o segway les vinyes d'aquesta cava ecològica.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"