caves Vilarnau Sant Sadurni

Vilarnau obre les seves portes

Vilarnau (DO Cava) torna a oferir experiències enoturístiques singulars que amenitzaran l'estiu i aproparan el món de el vi a través dels sentits.

Vilarnau inaugura les activitats enoturístiques d'estiu

| 06/07/2020 a les 10:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau, caves vilarnau sant sadurni, Vilarnau
Vilarnau espera als amants del vi, la gastronomia i la natura amb experiències enoturístiques singulars. Música, degustacions amb productes locals, postes de sol en marcs incomparables i, per descomptat, la vinya, el celler i el vi, seran els protagonistes en aquests plans especials. Són múltiples activitats i visites que, sota reserva, s'aproximaran a l'enoturista a aquest univers des de diferents vessants.
 
Activitats basades en un "enoturisme responsable" que garantiran la seguretat de tots els visitants, guies i empleats d'aquest celler que, des del mes de juliol i durant un any, ofereix visites gratuïtes als professionals sanitaris i a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat com a mostra d'agraïment per l'esforç i la tasca realitzada en la contenció de la Covid-19.
 
Descobrint les tècniques de viticultura ecològica de Vilarnau

Vilarnau, ubicada a Sant Sadurní d'Anoia, envoltada de vinyes i amb unes vistes úniques a la posta de sol, proposa recórrer les vinyes, conèixer les tècniques de viticultura ecològica que realitza aquesta cava i descobrir el cicle vegetatiu que segueix la vinya. Una experiència que conclou amb una vista de la posta de sol des de Vilarnau amb una copa de cava i un aperitiu.
 

Acomiadar el dia amb un afterwork i pícnic a Vilarnau

Per gaudir amb familiars o amics, Vilarnau proposa afterworks i pícnics per arrodonir qualsevol tarda d'estiu. Des de la vinya, l'enoturista podrà gaudir de la posta de sol amb els caves singulars de Vilarnau i una selecció de productes de "kilòmetre 0".
           
Per als més petits i aventurers

Vilarnau també organitza visites especials per als més petits, amb jocs dissenyats per a ells, a la vinya i acabar fent en tast de most per descobrir el món del raïm sense alcohol. Així mateix, els més aventurers poden gaudir d'activitats enoturístiques recorrent amb bicicleta o segway les vinyes d'aquesta cava ecològica.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat