Escultura amb Erik Schmitz a la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz

| 01/07/2020 a les 12:58h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Erik Schmitz, Vinya dels Artistes, Mas Blanch i Jové
Imatge il·lustrativa
El pròxim dissabte 4 de juliol a les 18h l’artista Erik Schmitz realitzarà una obra d’art en directe amb sarments de vinya a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. Serà una activitat que cercarà la participació dels assistents i que continuarà amb un maridatge dels vins ecològics del celler en plena natura, acabant amb la posta de sol de fons.

L'escultura, de caràcter efímer i 100% biodegradable, consisteix en un refugi amb la forma característica d'un animal de la zona. El concepte recau en reivindicar la necessitat de protegir i respectar la fauna. En aquesta ocasió farà una ofrena per als animals, generant un espai per a ells, i per a la natura ja que els materials venen de la terra i en tornaran a formar part.
 

Erik Schmitz Coll és un artista nascut a Alemanya i crescut a terres de ponent que utilitza l’art com a mitjà per comunicar-se i manifestar pensaments. Concep la creativitat com una via intuïtiva, subtil i suggeridora entre l’artista i l’espectador-receptor. Li interessa el concepte però la seva prioritat és que l’observador rebi i s’identifiqui amb l’obra. És per això que els protagonistes de les seves creacions són la figura humana i animal, la vegetació, el paisatge i la geografia. Amb la temàtica, el contrast i el gran format, pretén trencar amb la quotidianitat, amb les rutines contemporànies i els estigmes establerts. Busca també oferir un respir que pugui donar lloc a la reflexió i que reverteixi amb una millor convivència.

El preu de l’activitat és de 20 euros pels adults i 15€ pels menors d’edat majors de 12 anys. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al celler Mas Blanch i Jové.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández