Escultura amb Erik Schmitz a la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz

| 01/07/2020 a les 12:58h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Erik Schmitz, Vinya dels Artistes, Mas Blanch i Jové
Imatge il·lustrativa
El pròxim dissabte 4 de juliol a les 18h l’artista Erik Schmitz realitzarà una obra d’art en directe amb sarments de vinya a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. Serà una activitat que cercarà la participació dels assistents i que continuarà amb un maridatge dels vins ecològics del celler en plena natura, acabant amb la posta de sol de fons.

L'escultura, de caràcter efímer i 100% biodegradable, consisteix en un refugi amb la forma característica d'un animal de la zona. El concepte recau en reivindicar la necessitat de protegir i respectar la fauna. En aquesta ocasió farà una ofrena per als animals, generant un espai per a ells, i per a la natura ja que els materials venen de la terra i en tornaran a formar part.
 

Erik Schmitz Coll és un artista nascut a Alemanya i crescut a terres de ponent que utilitza l’art com a mitjà per comunicar-se i manifestar pensaments. Concep la creativitat com una via intuïtiva, subtil i suggeridora entre l’artista i l’espectador-receptor. Li interessa el concepte però la seva prioritat és que l’observador rebi i s’identifiqui amb l’obra. És per això que els protagonistes de les seves creacions són la figura humana i animal, la vegetació, el paisatge i la geografia. Amb la temàtica, el contrast i el gran format, pretén trencar amb la quotidianitat, amb les rutines contemporànies i els estigmes establerts. Busca també oferir un respir que pugui donar lloc a la reflexió i que reverteixi amb una millor convivència.

El preu de l’activitat és de 20 euros pels adults i 15€ pels menors d’edat majors de 12 anys. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al celler Mas Blanch i Jové.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa