Vilarnau inaugura les activitats enoturístiques d'estiu

El celler inaugura la temporada post Covid-19 amb noves propostes i nous horaris

​Vilarnau premia l'esforç dels herois de la Covid-19

| 28/06/2020 a les 12:35h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau , Vilarnau
Vilarnau inicia la temporada d'enoturisme després de la parada obligada per la pandèmia de la Covid-19. Amb totes les mesures de seguretat obligatòries i sempre respectant les distàncies i els aforaments, les caves de Sant Sadurní inicien activitats enoturístiques amb nous horaris i formats.

És per això que aquest estiu Vilarnau et proposa unes tardes diferents, per gaudir dels productes del celler tot veient com es pon el sol. 
 

Cada dijous i cada divendres les caves obren perquè els enoturistes puguin anar a fer unes copes de cava i vi i picar alguna cosa tot veient l'espectacle de llums i colors de la posta de sol des de la Terrassa de la Girafa, al turonet d’Espiells. Podeu fer les reserves aquí.

Els divendres, a les 19 hores el celler també proposa unes visites especials pels més petits amb un joc entre vinyes per descobrir la fauna dels voltants del celler.
 

Finalment, els dissabtes al matí el celler també obre les portes per qui vulgui anar a fer un vermut variat d'embotits, formatges, anxoves i olives per acompanyar els vins i els caves del celler.

Si les normatives de la Covid-19 ho permeten, al setembre es tornaran a fer les visites relacionades amb la verema i amb la trepitjada de raïm.
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
El Ramon Francàs ens proposa una selecció de 4 rosats i 2 negres joves per passar millor la calor
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.