Vilarnau inaugura les activitats enoturístiques d'estiu

El celler inaugura la temporada post Covid-19 amb noves propostes i nous horaris

​Vilarnau premia l'esforç dels herois de la Covid-19

| 28/06/2020 a les 12:35h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau , Vilarnau
Vilarnau inicia la temporada d'enoturisme després de la parada obligada per la pandèmia de la Covid-19. Amb totes les mesures de seguretat obligatòries i sempre respectant les distàncies i els aforaments, les caves de Sant Sadurní inicien activitats enoturístiques amb nous horaris i formats.

És per això que aquest estiu Vilarnau et proposa unes tardes diferents, per gaudir dels productes del celler tot veient com es pon el sol. 
 

Cada dijous i cada divendres les caves obren perquè els enoturistes puguin anar a fer unes copes de cava i vi i picar alguna cosa tot veient l'espectacle de llums i colors de la posta de sol des de la Terrassa de la Girafa, al turonet d’Espiells. Podeu fer les reserves aquí.

Els divendres, a les 19 hores el celler també proposa unes visites especials pels més petits amb un joc entre vinyes per descobrir la fauna dels voltants del celler.
 

Finalment, els dissabtes al matí el celler també obre les portes per qui vulgui anar a fer un vermut variat d'embotits, formatges, anxoves i olives per acompanyar els vins i els caves del celler.

Si les normatives de la Covid-19 ho permeten, al setembre es tornaran a fer les visites relacionades amb la verema i amb la trepitjada de raïm.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat