Primum Familiae Vini anuncia un premi anual de 100.000€

El premi, The PFV Prize ‘Family is Sustainability’, serà per una empresa familiar que demostri excel·lència en sostenibilitat, innovació, artesania i la transmissió exitosa de responsabilitat i compromís d’una generació a la següent.

Família Torres llança el nou Vinyarets blanc

| 24/06/2020 a les 08:31h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Primum Familiae Vini, Família Torres
Els membres de The PFV Prize Family is Sustainability 2020
Els membres de The PFV Prize Family is Sustainability 2020
Primum Familiae Vini (PFV), l’associació de dotze famílies europees productores en les millors regions vinícoles del continent, entre les qual hi ha Família Torres, ha anunciat avui el llançament de The PFV Prize ‘Family is Sustainability’, un premi anual de 100.000 € a una empresa familiar de qualsevol àrea empresarial que demostri excel·lència en sostenibilitat, innovació, artesania i la transmissió exitosa de responsabilitat i compromís d’una generació a la següent.
 
El guanyador tindrà l’oportunitat de compartir coneixements amb les dotze famílies de les PFV, que han adquirit una àmplia experiències en la superació de nombrosos desafiaments al llarg de les seves dilatades històries empresarials.
 
Miquel Torres Maczassek, director general i cinquena generació de Família Torres, comenta: “En les PFV creiem que les empreses familiars són la base de les economies regionals i nacionals. Els millors negocis familiars tenen un profund compromís amb el desenvolupament sostenible i el medi ambient. Aquestes empreses han de personificar els millors valors de responsabilitat social i la cara més amable de la lliure empresa en un moment en què la globalització i una uniformitat bastant depriment s’han tornat cada vegada més freqüents”.
 
I afegeix: "Amb l’anunci d’aquest premi en un moment de crisis internacional com a conseqüència de la Covid-19, emfatitzem la mentalitat a llarg termini de les empreses familiars i el nostre optimisme inherent sobre el futur, sempre que es defensin els valors correctes”.
 
Els dotze membres de les PFV representen la veu diferencial dels cellers familiars amb profundes arrels artesanals i compromesos amb l’excel·lència dels seus vins. Tots ells tenen una llarga història de dedicació en les seves respectives regions. L’objectiu de les PFV és encoratjar a altres empreses familiars a continuar el seu desenvolupament independent i demostrar que un negoci familiar pot ser una eina poderosa per respondre els desafiaments socials i ambientals del nostre temps.
 
Les sol·licituds per The PFV Prize 2020 poden realitzar-se a partir de l’1 de juliol a www.thepfvprize.com i es tancaran el 30 d’octubre del 2020. La llista de finalistes, composta per cinc empreses familiars, es publicarà el gener del  2021 i el guanyador de la primera edició del premi anual de les PFV s’anunciarà el març del 2021.
 
Sobre Primum Familiae Vini                                                                                         
 
Establerta el 1992, Primum Familiae Vini està integrada per dotze cellers familiars centenaris que són: Marchesi Antinori (Toscana), Barón Philippe de Rothschild (Burdeus), Joseph Drouhin (Borgonya), Domaine Clarence Dillon (Burdeus), Egon Müller Scharzhof (Mosel), Famille Hugel (Alsàcia), Pol Roger (Champagne), Famille Perrin (Vall del Roine), Symington Family Estates (Portugal), Tenuta San Guido (Toscana), Família Torres (Penedès) i Vega Sicilia (Ribera del Duero).

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Setmana del Vi Català torna el pròxim octubre | El Showroom del Vi Català se celebrarà a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
Sergi Cortés
El Clos Ancestral 2019 és un vi negre ecològic que prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola