Sergio Fuster serà el nou director general de Raventós Codorníu

Sergio Fuster substituirà Ramon Raventós, que seguirà com a director de desenvolupament de negoci.

Codorníu trasllada les oficines centrals a Sant Sadurní d'Anoia

| 24/06/2020 a les 07:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Raventós Codorníu, Codorníu

Sergio Fuster s'incorporarà a partir del pròxim 1 de setembre. Foto: Codorníu


Sergio Fuster és de Gandia, València -45 anys-, i s'incorporarà a Codorníu el pròxim 1 de setembre. Codorníu ha fitxat Fuster perquè substitueixi a Ramón Raventós, director general actual, qui seguirà com a accionista i assumirà el càrrec de director de desenvolupament de negoci.

Fuster és enginyer de telecomunicacions i ha treballat en companyies com Procter & Gamble o Danone. Ara era director global de màrqueting de Kellogg's. Codorníu preten duplicar el negoci internacional amb la seva incorporació treballant els mercats d'Amèrica del Nord, Regne Unit, Alemanya i Àsia, així com impulsar les seves marques; Raimat, Codorníu i Bodegas Bilbaínas entre elles.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull | 1 comentari
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz