Sergio Fuster serà el nou director general de Raventós Codorníu

Sergio Fuster substituirà Ramon Raventós, que seguirà com a director de desenvolupament de negoci.

Codorníu trasllada les oficines centrals a Sant Sadurní d'Anoia

| 24/06/2020 a les 07:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Raventós Codorníu, Codorníu

Sergio Fuster s'incorporarà a partir del pròxim 1 de setembre. Foto: Codorníu


Sergio Fuster és de Gandia, València -45 anys-, i s'incorporarà a Codorníu el pròxim 1 de setembre. Codorníu ha fitxat Fuster perquè substitueixi a Ramón Raventós, director general actual, qui seguirà com a accionista i assumirà el càrrec de director de desenvolupament de negoci.

Fuster és enginyer de telecomunicacions i ha treballat en companyies com Procter & Gamble o Danone. Ara era director global de màrqueting de Kellogg's. Codorníu preten duplicar el negoci internacional amb la seva incorporació treballant els mercats d'Amèrica del Nord, Regne Unit, Alemanya i Àsia, així com impulsar les seves marques; Raimat, Codorníu i Bodegas Bilbaínas entre elles.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Pexels
Lourdes López
Els restauradors denuncien el tancament unilateral, la falta de control al transport públic i que les ajudes són clarament insuficients
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts.
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts. | Pexels
Sergi Cortés
El DOGC publica avui la convocatòria de subvencions per la restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19
Imatge il·lustrativa
El cava Gran Reserva Brut Nature surt al mercat a un preu de 35 euros