novetats

Fest, el nou escumós eco de Vallformosa

Amb més de 12 mesos de criança, presenta tres gammes diferenciades; Brut ECO, Brut Nature ECO i Rosé

16 caves Premium per menys de 20 euros

| 23/06/2020 a les 07:49h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Vins, Vallformosa, Fest
Imatge il·lustrativa
Vallformosa presenta la última incorporació al seu porfoli de producte: el Fest. Amb més de 12 mesos de criança, presenta tres gammes diferenciades: Brut Eco, Brut Nature Eco i Rosé. Totes elles aptes per a vegans, igual que el 100% de la cartera de vins i escumosos de la companyia.

Mario Eskenazi ha sigut l’encarregat de dissenyar l’etiquetatge del Fest de Vallformosa. Una imatge jove i atrevida que busca transmetre modernitat i esperit #Bebubble.

Fa sis anys que Vallformosa és el cava oficial d'un dels festivals més importants de música electrònica del món; el Tomorrowland. Enguany, es viurà una experiència completament digital i els fanàtics de Tomorrowland gaudiran amb el Fest de Vallformosa a casa seva.

 

Contingut relacionat

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull | 1 comentari
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz