novetats

Fest, el nou escumós eco de Vallformosa

Amb més de 12 mesos de criança, presenta tres gammes diferenciades; Brut ECO, Brut Nature ECO i Rosé

16 caves Premium per menys de 20 euros

| 23/06/2020 a les 07:49h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Vins, Vallformosa, Fest
Imatge il·lustrativa
Vallformosa presenta la última incorporació al seu porfoli de producte: el Fest. Amb més de 12 mesos de criança, presenta tres gammes diferenciades: Brut Eco, Brut Nature Eco i Rosé. Totes elles aptes per a vegans, igual que el 100% de la cartera de vins i escumosos de la companyia.

Mario Eskenazi ha sigut l’encarregat de dissenyar l’etiquetatge del Fest de Vallformosa. Una imatge jove i atrevida que busca transmetre modernitat i esperit #Bebubble.

Fa sis anys que Vallformosa és el cava oficial d'un dels festivals més importants de música electrònica del món; el Tomorrowland. Enguany, es viurà una experiència completament digital i els fanàtics de Tomorrowland gaudiran amb el Fest de Vallformosa a casa seva.

 

Contingut relacionat

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 1 comentari
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Imatge il·lustrativa
El periodista lloa les bondats de l'Empordà, amb els seus paisatges, pobles medievals, gastronomia i vi.