Temps de Vi organitzarà tastos online mensualment

La fira ha decidit seguir proposant tastos en línia després de la bona acollida de l'edició virtual

La Fira del Vi de Falset es desconfina a la xarxa

| 16/06/2020 a les 18:17h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Fira Temps de vi, fires, Temps de Vi
Imatge il·lustrativa
La fira Temps de Vi tanca la seva primera edició online amb un molt bon seguiment de les activitats a les xarxes. Des de l’organització de la fira es mostren molt satisfets per la bona acollida rebuda, amb més de 40.000 visualitzacions de les activitats retransmeses a través del perfil de la fira a Instagram.

Aquesta bona acollida per part dels seguidors de la fira ha fet que els organitzadors, Carles Carbonell i Oscar Villagarcia, hagin decidit continuar organitzant tastos online durant els propers mesos, seguint la línia dels dos que s’han celebrat amb motiu del cap de setmana de la fira.

La dinàmica serà la mateixa: tastos amb inscripció prèvia, de manera que aquells que vulguin participar podran fer la comanda dels vins a través del web de Temps de Vi per poder seguir l’activitat des de casa. Amb els vins rebran també el codi que els hi donarà accés al tast a través d’una plataforma online.

D’aquesta manera, la fira Temps de Vi busca continuar generant valor al voltant de la promoció del vi català i donar suport als cellers que han estat al costat de la fira al llarg d’aquests 9 anys.

Suport i consum local i de proximitat

Un cop finalitzat el cap de setmana de la fira, Temps de Vi continuarà donant visibilitat també als diferents espais arquitectònics, locals comercials, restaurants o bars de Vilanova a través de les càpsules rodades per donar suport als establiments de la ciutat.

Les més de 30 càpsules rodades serveixen per presentar els espais més emblemàtics de Vilanova tot fent un petit tast de vins guiat bé pels propietaris dels locals bé per part de l’equip de Temps de Vi.

L’organització de Temps de Vi reforça així la seva aposta per sumar esforços amb tots els agents, des del cultural fins al patrimonial, passant per l’econòmic o el turístic, per donar visibilitat a la vida de la ciutat i continuar ajudant en la promoció del consum local i en la difusió del vi català.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
El Ramon Francàs ens proposa una selecció de 4 rosats i 2 negres joves per passar millor la calor
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.