Olivé & Batllori comparteix la finca amb negocis sense espai exterior o greument afectats per l’aturada

El celler obre una nova etapa per compartir la finca i el projecte

Amb el projecte Batllori&Co volen compartir la finca amb altres cellers i negocis que no tenen espai exterior o han estat també greument afectats per l’aturada

També han posat en marxa una visita virtual en directe pensada per als que no poden anar al celler.

​Llopart reobre portes i t’anima a desconfinar el teu aniversari

| 10/06/2020 a les 06:57h
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme, Olivé & Batllori
Imatge il·lustrativa
Olivé Batllori és un celler familiar situat a Subirats (Barcelona), al Penedès, on des dels anys 50 elaboren caves. La finca es troba en una situació privilegiada, entre el mar Mediterrani i la muntanya de Montserrat, i amaga un tresor subterrani: el jaciment paleontològic dels Casots

L’aturada de les darreres setmanes ha servit al celler per repensar el projecte i les propostes que ofereixen, posant el focus en cuidar la finca i compartir-la. L’objectiu d’aquesta nova etapa és estar més en contacte amb la gent i col·laborar amb altres projectes per sumar esforços i enriquir les propostes.
 
Batllori&Co, junts millor
 
Per això han posat en marxa el Projecte Batllori&Co, un projecte de col·laboració i ajuda amb altres cellers i empreses de proximitat per compartir la finca i l’espai exterior i superar junts les conseqüències de l’aturada per la pandèmia de la Covid.
 
La primera proposta, el divendres 19 de juny a les 19h, consistirà en un tast de caves de petits cellers del Penedès, que es podrà seguir de manera presencial a Olivé Batllori o des de casa, i pel que han convidat els cellers Carol Vallès i Joan Colet Rius. També hi participarà la botiga de vins de Sant Sadurní Cal Feru. Tots ells faran un tast presencial a la terrassa de les caves Olivé Batllori que, a la vegada, es podrà seguir des de casa amb la possibilitat de comprar prèviament el pack de vins i caves.
 
Marçal Montserrat, responsable comercial, assegura que “per superar aquesta situació que ens està tocant viure hem d’anar junts, en hem d’empènyer i col·laborar perquè quants més cellers tinguem al Penedès millor serà el nostre territori, més interessant la zona vinícola i millor la qualitat dels nostres vins i caves”. I no tan sols els cellers, sinó que també es busca generar activitat i negoci de manera col·lateral a altres projectes com ara restaurants o vinoteques, en aquest cas la botiga especialitzada de vins Cal Feru.
 
A banda d’aquest primer tast també hi ha programades altres activitats com fitness o pícnic a l’aire lliure.
  
Aquest període d’aturada de les activitats enoturístiques també els ha servit per repensar la seva oferta i buscar maneres interessants de compartir la finca i el projecte amb els que no poden anar-hi. D’aquí ha nascut el primer tour digital en directe, una experiència pensada per viatjar al celler de manera virtual i poder compartir des de casa una estona amb la família propietària mentre passegen per la finca, ens ensenyen l’edifici d’estil modernista, desgorgen una ampolla de cava o ens descobreixen l’interior del celler, tot en directe.
 
Els participants reben els vins i caves a casa i poden seguir els tastos que es fan durant la visita i fer preguntes o comentaris.

Segons comenta Maria Font, responsable d’enoturisme del celler “pensem que una experiència digital no ha de ser freda, també pot ser personal. El que canvia és la manera de relacionar-se però no el contingut, les anècdotes, els moviment pels racons del cellers i els tastos al llarg de la visita. Hem fet algunes experiències de prova amb participants japonesos i ha estat un èxit. Hem acabat fent pa amb tomàquet i comentant els detalls dels fons de pantalla”.
 

Propostes per gaudir la finca
 
A banda d’aquesta iniciativa innovadora, Olivé Batllori també ofereix altres propostes al mateix celler, que ara han adaptat a la situació: tastos a la terrassa i zona chill out, visites privades o en petit comitè o lloguer d’espais exclusius per trobades i celebracions familiars. El seu principal objectiu és que es pugui gaudir de la finca prenent una copa de vi o cava, aprofitant que disposen d’un entorn relaxat amb vistes a les vinyes i els boscos que envolten el celler.

 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins del Penedès elaborada per Ramon Francàs
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona.
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona. | Cecilia Diaz Betz
Lourdes López
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
Vinyes sobre sòls de llicorella, al Priorat.
Vinyes sobre sòls de llicorella, al Priorat. | Jordi Bes