Innova&Bodega, l'aplicació en línia per a la gestió de cellers de les pioneres en adaptar-se al sistema SILICE

Per recolzar el sector davant la crisis ocasionada per la Covid19, Innova & Solución ofereix facilitats de contractació als cellers

| 06/06/2020 a les 11:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vi i tecnologia, Innova&Bodega
Imatge il·lustrativa
Amb l'objectiu de facilitar la gestió -més complexa que mai- als cellers, ja està disponible Innova & Bodega, un software innovador desenvolupat per a cellers que ofereix totes les necessitats de gestió i traçabilitat en una única eina. A més, compta amb l’adaptació al sistema SILICE, el nou sistema per a la declaració d'Hisenda per al sector vinícola que entrarà en vigor el juliol de 2020.

L'eina Innova & Bodega agrupa i permet la gestió de cada procés que es duu a terme en un celler d'elaboració, des dels controls a la vinya (necessitats, tractaments, etc.) i la verema, però també la gestió del procés d'elaboració i embotellat, així com el control de magatzem, logística i distribució dels productes finals.

Tal com apunta Ángela Pedregosa, responsable de màrqueting d’Innova & Solución, "amb l'eina, millorem l'eficiència dels processos, les dades s'introdueixen una única vegada al sistema. Cada procés s'interrelaciona entre si per atendre la multitud de documentació requerida en un celler obtenint, a més, el cost real de cada procés. Com a factor innovador té una doble funcionalitat que permet controlar des del celler el que passa al camp".


Característiques diferencials de l'aplicació són:

- Digitalització. Emmagatzema la informació a un núvol propi en línia i permet, així, una utilització a través d'ordinador, tauleta o mòbil. S'adapta a les diferents plataformes, Windows, Ios i Android i per tant ofereix una gran versatilitat d'ús.

- Professionalització. Es tracta d'una única aplicació que permet l'agrupació de totes les gestions i processos en l'elaboració del vi. Per tal d'assegurar-se totes les opcions, han realitzat un exhaustiu estudi de mercat i han comptat amb diversos professionals del sector, agricultors, enòlegs experts, gerents de cellers, etc. per tal de assessorar-se i adaptar-se a totes les seves necessitats.

- Intuïció i facilitat d'ús. Compta amb una interfície senzilla i actual, ben dissenyada i adaptada que permet a l'usuari una accessibilitat intuïtiva i de fàcil funcionament.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Foto: Vinícola de Nulles
La Vinícola i Secció de Crèdit Sant Isidre de Nulles Sccl, l’Agrària i Secció de Crèdit Espluguense Sccl i l’Agrícola de Calafell Sccl, s’uneixen al grup | 15 són ja les cooperatives adherides al grup
El Raw Picapoll i el Raw Mandó de Collbaix Celler el Molí.
El Raw Picapoll i el Raw Mandó de Collbaix Celler el Molí. | Collbaix
El celler manresà acaba de presentar dos nous vins, el Raw Picapoll i el Raw Mandó, en el que és una nova línia de vins experimentals
Imatge il·lustrativa
Foto: Família Torres
Xavi Ayala
Vins blancs pel peix i negres per la carn? Vins rosats per pasta i per pizza? Formatges curats amb vins negres? Doncs no. Aquestes són afirmacions falses o en alguns casos, molt discutibles.