​Vilarnau premia l'esforç dels herois de la Covid-19

Des del mes de juliol i durant un any, Vilarnau oferirà visites gratuïtes als professionals sanitaris i a les Forces i Cossos de Seguretat

16 caves Premium per menys de 20 euros

| 03/06/2020 a les 10:43h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, ​Vilarnau, Covid-19
Imatge il·lustrativa
Vilarnau vol agrair l'esforç i la tasca realitzada en la contenció de l'Covid-19 a el personal sanitari i a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. Per a això, aquest celler de la DO Cava oferirà una visita gratuïta amb degustació a tots aquests professionals al costat d'un acompanyant. Aquesta experiència enoturística s'oferirà des del mes de juliol i durant un any.

Vilarnau proposa una visita que mostra la riquesa i diversitat d'aquesta regió vitivinícola. Començarà a l'origen, la vinya, on a peu de cep el enoturista descobrirà les tècniques de viticultura ecològica que realitza aquesta cava, així com el cicle vegetatiu que segueix la vinya. El recorregut continua per la zona de vinificació i l'interior del celler, espai on reposen les caves de llarga criança de Vilarnau. Finalitza amb una degustació de Vilarnau Rosé Delicat, Vilarnau Brut Reserva i Vilarnau Gran Reserva, acompanyats d'un aperitiu amb productes locals de quilòmetre 0.

Vilarnau, un cava la filosofia es basa en el desenvolupament sostenible econòmic, social i mediambiental, vol donar les gràcies a aquests professionals apropant el patrimoni de el vi. Ho farà amb una experiència enoturística singular lligada a la regió on s'ubica, les seves vinyes, el celler i el vi.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz
Imatge il·lustrativa
Sortegem els vins Macabeu i Xarel·lo Microvinificacions del celler AVGVSTVS i el vinagre FORVM Merlot ecològic