novetats

Marimar Torres treu al mercat el seu primer vi escumós

Blanc de Noirs 2017, que surt al mercat a un preu de 42€, és un monovarietal de pinot noir de Sonoma Coast elaborat amb el mètode "champenoise"

Família Torres torna a obrir El Celleret, el seu restaurant a peu de vinya

| 03/06/2020 a les 07:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Marimar Torres, Blanc de Noirs 2017
Marimar Torres incorpora a la seva selecta gamma de vins californians el seu primer escumós, un monovarietal de pinot noir de Sonoma Coast elaborat amb el mètode champenoise. De producció molt limitada – 3.168 ampolles -, Marimar Estate Blanc de Noirs 2017 arriba a l’Estat espanyol després de ser presentat l’any passat al mercat americà i obtenir 90 punts a la revista Wine Enthusiast.

El vi prové de la vinya ecològica Doña Margarita, amb ceps de pinot noir -clon Pommard-, que rep unes brises fresques i boires de l’Oceà Pacífic, a deu quilòmetres de distància.

Els raïms es van recol·lectar a finals d’agost del 2017. Després d’una premsada suau dels gotims sencers, la cuvée va realitzar la primera fermentació en petites tines d’acer inoxidable. Després de l’embotellat el gener del 2018, el vi va fer la segona fermentació i la criança sobre les mares en ampolla durant 16 mesos abans de procedir al degollament el maig de 2019, resultant en un escumós brut que preserva la puresa de la varietat i és un reflex fidel del lloc d’on prové.

Un vi escumós de bombolles fines, amb una refrescant mineralitat i intenses aromes de maduixa i guaiaba en nas, mentre que en boca apareixen notes de poma i mango.

El podeu adquirir aquí.
Preu recomanat: 42€

 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins del Penedès elaborada per Ramon Francàs
Imatge il·lustrativa
Al certmen International Wine Awards s'han tastat 2249 referències | Mas Blanch i Jové ha obtingut 7 Medalles d’Or i 1 Medalla de Plata
Imatge il·lustrativa
Sumarroca amb cor ha donat 1€ de cada ampolla de cava o de vi venuda a la botiga online durant el confinament