​Llopart reobre portes i t’anima a desconfinar el teu aniversari

El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències

L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020

Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure

​Llopart Brut Nature Reserva 2016, quan la frescor i la complexitat es troben en equilibri

| 29/05/2020 a les 10:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Llopart, enoturisme
Imatge il·lustrativa
A partir del dia 1 de juny Llopart obre de nou les seves portes i proposa a totes aquelles persones que hagin hagut de bufar les espelmes en confinament (des del 14 de març i fins al 31 de maig) a gaudir d’alguna de les seves experiències al celler de manera gratuïta i així  poder tornar-lo a celebrar amb família o amics. L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020.
 
La família Llopart i l’equip d'enoturisme han estat confeccionant una extensa proposta que manté les activitats i visites que ja duien a terme fins ara i que n’incorpora de noves.
Les principals novetats són una visita amb una part de senderisme entre vinyes, creada per entrar en contacte directe i gaudir de l’espai  vinícola d’interès natural que ens envolta, i una visita familiar per conèixer l’entorn i viure la vida a l’heretat en què els més petits podran fer un tast del most ecològic amb xocolates.
A més, aprofitant el bon temps, programaran molt bona part de les degustacions a l’aire lliure.
 
Per a garantir la seguretat tant dels visitants com de l’equip, el celler ha adaptat tots els protocols d’higiene i seguretat d’acord amb els requisits marcats pels organismes i autoritats competents i vigents a cada fase. Amb relació a això, és important fer reserva prèvia de les diferents experiències per telèfon (938993125), per correu electrònic o a través del web.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.