Família Torres torna a obrir El Celleret, el seu restaurant a peu de vinya

El celler del Penedès ofereix visites enoturístiques centrades en la terra i el territori, tot sota reserva prèvia

Família Torres assoleix l’objectiu del 30% de reducció d’emissions de CO2 amb un any d’antelació

| 28/05/2020 a les 09:10h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, El Celleret, Família Torres, enoturisme
Imatge il·lustrativa
A partir d'avui dijous el Jardí Restaurant El Celleret de la Família Torres, a Pacs del Penedès, torna a obrir les portes amb una proposta renovada. El restaurant, inaugurat l'estiu passat i situat a la fina Mas La Plana, ofereix noves propostes culinàries amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

El Celleret obrirà de dijous a diumenge, de les 12 del migdia a les 11 de la nit els divendres i dissabtes, i fins a les 7 del vespre els dijous, diumenges i festius, i caldrà reserva amb antelació. Els productes frescos de temporada i de productors locals en format de platets i la brasa feta amb un forn de carbó vegetal Josper (un híbrid entre un forn i una barbacoa, habitual en l’alta restauració), seran els protagonistes, sempre buscant les millors harmonies amb els vins que la Família Torres elabora a les principals denominacions d’origen de l’Estat, així com a Xile i Califòrnia.

A banda de dinars i sopars a la fresca, El Celleret proposa una original experiència per connectar plenament amb la natura, ara que els ceps es troben en plena efervescència: pícnics a la vinya de Mas La Plana. Per gaudir d’aquesta experiència, que també caldrà reservar prèviament, el restaurant prepararà una cistella amb una selecció d’embotits, olives, croquetes i pa amb tomàquet, acompanyat de vins del Penedès.  També hi haurà música en directe els dissabtes als vespres per amenitzar les nits d’aquest final de primavera i l’estiu. Encetarà el cicle de concerts aquest dissabte, 30 de maig, a les 8 del vespre, el cantant vilafranquí Lucas Dalman, que s’ha fet popular durant el confinament.

A més a més, Família Torres reprèn les visites enoturístiques i posa en marxa una nova experiència focalitzada en la terra i la vinya que ha batejat amb el nom d’Origen, i amb la qual els visitants podran conèixer la història d’aquesta família de cellerers, que aquesta any compleix 150 anys, i la importància de la biodiversitat i sostenibilitat per elaborar vins de prestigi, mentre passegen per la vinya. La visita finalitzarà amb un tast de dos vins al jardí d’El Celleret. Aquesta experiència d’una hora s’oferirà només al matí, en horaris fixes, per a un màxim de 9 persones i sota reserva prèvia.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins del Penedès elaborada per Ramon Francàs
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona.
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona. | Cecilia Diaz Betz
Lourdes López
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
Vinyes sobre sòls de llicorella, al Priorat.
Vinyes sobre sòls de llicorella, al Priorat. | Jordi Bes