Perlat 2017, de Cellers Unió: Long live rock'n'roll

Garnatxa, carinyena i sirà per a un dels pioners de la DO Montsant

Cellers Unió renova un dels seus referents, el Perlat

| 18/05/2020 a les 06:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vídeos, Cellers Unió, Perlat 2017

 
“Rock and roll can never die”, ja ho diu el Neil Young, i justament, pur rock'n'roll és el que és el Perlat 2017 de Cellers Unió, garnatxa i carinyena del Montsant, amb un toc de sirà, que ja se sap que una segona o tercera veu sempre van bé per enriquir una bona composició.
 
Deu mesos de criança en bóta han matisat la potència afruitada de les aromes, on destaca la fruita de bosc, móres i gerds, juntament amb notes minerals i de xocolata negra.
 
I a la boca, rock'n'roll, amb nervi i potència. Ara, compte que dic rock'n'roll i no heavy metal, perquè parlo de força però no d’agressivitat.
 
Així, que Long live rock'n'roll, salut i bo vi!

 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)