Vallformosa llança un concurs per omplir de cava del teu casament

Davant de totes les cancel·lacions de casaments per culpa de la pandèmia, Vallformosa ha decidit fer un concurs perquè el guanyador tingui el cava gratuït del seu casament

El vi català no afluixa en la lluita contra el coronavirus

| 13/05/2020 a les 06:49h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Vallformosa
Les iniciatives dels cellers no s'aturen. L'última, del celler Vallformosa, pagarà el cava del casament del guanyador quan el desconfinament permeti celebrar la cerimònia.

Davant el gran nombre de cancel·lacions de casaments i celebracions a causa de la pandèmia de la Covid-19, Vallformosa ha llançat un concurs a les seves xarxes socials on se sorteja poder guanyar el premi de tenir cava gratuït al casament, quan es pugui celebrar.

Des del celler ens comenten que "estem tenint moltíssima acceptació doncs són moltes les parelles que s’han quedat a les portes de poder celebrar un dels dies més especials de les seves vides. Però estem convençuts que, amb el nostre granet de sorra, el disgust es podrà portar millor". I conclouen dient "perquè estem convençuts que, malgrat tot, brindar segueix valent la pena".

El sorteig permet participar totes les vegades que es vulgui, fins al pròxim 19 de maig. L'endemà, Vallformosa anunciarà el guanyador.
 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)