Picada d'ullet de Vinyes Domènech als restauradors

El celler de Capçanes ha volgut homenatjar els restauradors fent-los participar en una sèrie de vídeos

Vinyes Domènech Empelts de Garnatxa Peluda 2017: com empeltar-se de felicitat!

| 07/05/2020 a les 07:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vídeos, Vinyes Domènech, Restauradors
Els vídeos en confinament i el "do it yourself" triomfen aquests dies a les xarxes. "Encara no sabem quan es normalitzarà tot i ens necessitem tots plegats", explica Joan Ignasi Domènech, propietari de Vinyes Domènech.

És per això que el celler de Capçanes ha engegat una sere de 20 càpsules de vídeo on fa una picada d'ullet a la restauració fent-los recordar "Moments entranyables" pre Covid-19 i fent-los explicar la seva cuina i la seva relació amb Vinyes Domènech.

Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula de Regencós ha estrenat la serie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . Aquest serà el primer vídeo en què comencem a compartir ‘moments entranyables’ viscuts amb xefs, sommeliers i restauradors durant aquests anys. . Esteu convidats tots a participar-hi 😉! . Brindem 🍷 per seguir junts cap endavant, aviat gaudirem de la vostra 🍽 gastronomia. En alguns casos, ja ho fem perquè la porteu a casa. . Enhorabona 🙌🏻 per totes les iniciatives! . 👩🏻‍🍳 @iolandabustos 🍽 @lacalendula 📍 Ragencòs (Empordà) 📞 972 303 859 . . . #somgastronomia #paisatgedeCatalunya #IolandaBustos #LaCalèndula #HoteldelTeatre #Ragencòs #Empordà #ecofriendly #ecolife #ecology #nature #botànica #productesdeproximitat #vi #vicatalà #araViCAT #viecològic #organiccellar #organicwines #turismedeproximitat

Una publicación compartida de Vinyesdomenech (@vinyesdomenech) el

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)